| Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) | |
|
+2Lester J. Claythorne D'arcy Xenia McBriant 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Ptsi Eyl. 06, 2010 9:53 pm | |
|
En son D'arcy Xenia McBriant tarafından Ptsi Eyl. 06, 2010 11:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lester J. Claythorne IV. Sınıf Hufflepuff
Rp Yaşı : 14 Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F Nerden : in the land of the morning star Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 21
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Ptsi Eyl. 06, 2010 10:19 pm | |
| Rengarenk O_O Hoş geldin tekrardan. Ben de ünlünü görünce direkt "Despırıt!" dedim Ama o da baydı ya izlemedim ben 4. sezondan sonra. | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Ptsi Eyl. 06, 2010 10:48 pm | |
| evet rengarenk *-* Yok ya güzel *-* hot bahçıvan nihaha Teşekkürler ^^ hoşbuldum | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Salı Eyl. 07, 2010 5:58 am | |
| Hoşgeldin Mehmet yada X. diyim artık. Bu arada bende desperate fanıyımdır (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Salı Eyl. 07, 2010 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Salı Eyl. 07, 2010 5:21 pm | |
| house & himym kalp yani eheh. işte memnun olduuuum ^^
| |
|
| |
Irena Lyubochka Bitkibilim Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Perş. Eyl. 09, 2010 1:30 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Perş. Eyl. 09, 2010 1:41 am | |
| @ idil 4ever hımym but 'till death house asdf. @ Irena hoşbulduuuuuk ^^ | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Perş. Eyl. 09, 2010 2:11 am | |
| Selam Mehmet. Bende Ozan. Tanıştığıma memnun oldum. İSt Turkey 17 yaş. Msn varsa pm ile gönder muhabbet ederiz. | |
|
| |
| Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) | |
|