Piertotum Locomotor | Hogwarts Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)

+2
Lester J. Claythorne
D'arcy Xenia McBriant
6 posters
YazarMesaj
D'arcy Xenia McBriant
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
D'arcy Xenia McBriant

Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-*
Galleon : 94

Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) Empty
MesajKonu: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptyPtsi Eyl. 06, 2010 9:53 pm

Merhabalar efendim...!
Öncelikle şunu söyliyim bu yazı bir copy paste'dir Very Happy her sitede ayrı ayrı yazamam ama dimi?

Bendeniz Mehmet ^^ ama sizler bana kısaca Math, Xian diyebilirsiniz ^^ 17 yaşında 189 boyunda yağız bir delikanlıyım Razz
rp aleminde kaç yıldır bulunduğumu söylemek istemiyorum. Hem öğrenseniz ne olacak ki o.o" (bknz: maksat yazıyı uzatmak.) Herneyse; Sanırım hobi , fobi, lobi, kobi... anlatmam lazım.

Animeleri çok severim ki önceki rp sitemde karakterim animeydi *o* bazen *i wanna be anime* diye kendimden geçtiğim anlar oluyor. Tabi aynanın önüne geçip kendinin naruto olmadığını görmek kötü bir duygu. Anime çizim konusundada başarılı olduğumu söylerler öhööm. *o* Resim çizmeyi severim. as i said animeleri çizmek.

Çevremdeki insanlar çok sosyal bir kişiliğimin olduğunu söyler. (bknz: aaa ben sana hiç tıpı yakıştıramıyorum. onlar fazla sosyal olmuyor.) Konusu açılmışken bahsedeyim bari. İleride Plastik cerrah olmak istiyorum *o* eee babacım gerdiren gerdirene d: tabi önceden sadece doktor olmaktı hayalim, ancak Nip / tuck'tan sonra fikrimin plastik cerrahlığına kaymasını saygıyla karşıladım. ee tabi birde house
abimiz var. Ukala tavırlı ancak işinde usta. Kim öyle olmak
istemezki... eee söz dizilerden açılmışken bağımlısı olduğum ve izlerken
kendimi kaybettiğim dizi How i met your mother. ahhh!!! tutkum *o* tabi şu son dönem yapımı 100 questions her ne kadar hımym kopyası olsada onuda sevdim. ancak uyuzlar 6 bölümde bitirdiler. >.<" ünlümdende anlaşılacağı gibi desperate housewives de izliyorum. Türklerden ise takip ettiğim tek şey var ÇGHB.

Tiyatro konusunda yetenekliyim. lisede her yıl bir çalışmam oldu. Son yıl ise
10dan fazla skeç yazdım. Kültür Merkezinde 300-400 küsür kişiye oynadık *o* çok güzel bir gündü. Ah azizim tiyatro unutulmamalı...

Müzik konusunda sesimin güzel olduğunu iddia edemem ama bazı şarkılara uyduğunu söyleyebilirim Razz zaten bu KMde yaptığımız tiyatro gösterisinde şarkıda söylemiştim. *o* türkçe-ingilizce şarkı sözlerim var ^^ gitar çalabiliyorum ama piyano istiyorum *ı* kitap çalışmalarım var yazdım. Ara arayazdığım hikayelerim var. Burda paylaşabileceğim konu bulursam paylaşacağım.

neyse azizler işte mor rengi severim. ama renklerin hepsi güzel *o*. yay burcuyum ve burcumun özelliklerini gösteririm. hayalim dünyaca ünlü biri olmak Razz Very Happy

Ukala ve kendini beğenmiş insanlardan nefret ederim (ama birazcıkta olmalı o huy şahsen taşıyorum bazen ama biliyorsan tabi konuştuğun şeyi) şu söz çok hoşuma gider;
"Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır. Bertrant Russell" Arkadaşlarım bencil olduğumu söyler Razz Aslında kendimi öyle göstermeyi severim Razz

karanlık ve örümcekten korkarım o.o"

Ah bide gevezelik huyum var. Neyse azizim çok tuttum sizi ^^ yine bekleriz hoşgeldim artık ha?

En son D'arcy Xenia McBriant tarafından Ptsi Eyl. 06, 2010 11:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://impedimenta-rpg.yetkinforum.com/lejant-f197/d-a-r-c-y-t97
Lester J. Claythorne
IV. Sınıf Hufflepuff
IV. Sınıf Hufflepuff
Lester J. Claythorne

Rp Yaşı : 14
Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf
Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F
Galleon : 21

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptyPtsi Eyl. 06, 2010 10:19 pm

Rengarenk O_O
Hoş geldin tekrardan. Ben de ünlünü görünce direkt "Despırıt!" dedim Razz Ama o da baydı ya izlemedim ben 4. sezondan sonra.
D'arcy Xenia McBriant
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
D'arcy Xenia McBriant

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptyPtsi Eyl. 06, 2010 10:48 pm

evet rengarenk *-* Yok ya güzel *-* hot bahçıvan nihaha Very Happy

Teşekkürler ^^ hoşbuldum
Feodora D'or
Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Feodora D'or

Rp Yaşı : 25
Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi
Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar
Galleon : 191

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptySalı Eyl. 07, 2010 5:58 am

Hoşgeldin Mehmet yada X. diyim artık. Bu arada bende desperate fanıyımdır (:
D'arcy Xenia McBriant
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
D'arcy Xenia McBriant

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptySalı Eyl. 07, 2010 5:17 pm

Hoşbulduk *-*
Marchelle Scwalkesz
V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
Marchelle Scwalkesz

Galleon : 47

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptySalı Eyl. 07, 2010 5:21 pm

house & himym kalp yani eheh. işte memnun olduuuum ^^
http://twitter.com/idilyukseel
Irena Lyubochka
Bitkibilim Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Bitkibilim Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Irena Lyubochka

Galleon : 5

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 1:30 am

hoşgeldiiiiiin.
D'arcy Xenia McBriant
Kehanet Profesörü
Kehanet Profesörü
D'arcy Xenia McBriant

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 1:41 am

@ idil 4ever hımym Very Happy but 'till death house asdf.

@ Irena hoşbulduuuuuk ^^
Lysander Allison
Sanatçı
Sanatçı

Rp Yaşı : 25
Belirgin Özellikleri : Popüler
Galleon : 2

MesajKonu: Geri: Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)   Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 2:11 am

Selam Mehmet. Bende Ozan. Tanıştığıma memnun oldum. İSt Turkey 17 yaş. Very Happy Msn varsa pm ile gönder muhabbet ederiz. Very Happy

Hönk...!? o.o" içeri bak azizim! (herkes yeni anladık asdf)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ömer.Başlık asdf.