W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Mr. Ted. ~ Kaan Ptsi Eyl. 06, 2010 5:24 am | |
| Evet, bugün sosyal aile tablosu çizmekle meşgul olduğum için giremedim siteye. Neyse efenim baktım herkes açıyo başlığı, e ben niye açmadım hala? Böylece bu başlığı açmış bulundum. Ben kaan, antalyalıyım, Özel envar anadolu lisesine gidiyorum, 15.5 yaşındayım -buçuklu çünkü şurda ocağa ne kaldı? - sayısal sütıdıntıyım falan filan, yüzme ve karate şeysileriyle ilgileniyorum. Bi ara gitar çalıyodum, bıraktım ama nedenini hatırlamıyorum. Kesinlikle o ukala tiçırın payı vardır bunda. Gossip Girl, The Bıng Bang Theory, Supernatural hayranıyım falan filan. Ps'ye bu sene başladım, bi iki imzam dışındakiler berbat zaten. Sormayın yani. Efendim rpye başlayalı yarım yıl oldu herhalde. Ocakta başlamıştım. Eh, bi yarım yılı geçmiş işte, neyse. Hayalim üç kelime o da şöyle; Bıg Kıng xxl, kakaolu mılkshake ve apple pie . Neyse uzatmadan kaçayım ben xD Soruları olanlar çekinmeden şeyettirsin. Pasta yapıyorum, sütlü ve meyveli tatlılarla aram çok iyidir. Renkli gözlüyüm. Başka bişey kalmadı heralde? Alternatif rock dinliyorum bi de Sosyal paylaşım sitesi şeyleri; http://www.formspring.me/WilliamWoodcombhttps://www.facebook.com/home.php?#!/WilliamWoodcombhttp://twitter.com/WilliamWoodcomb | |
|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Mr. Ted. ~ Kaan Ptsi Eyl. 06, 2010 5:26 pm | |
| Tüü... Özenti Mr. diye açmış bah asjdkhldş | |
|
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Mr. Ted. ~ Kaan Ptsi Eyl. 06, 2010 5:28 pm | |
| N'apıyım olm. Sen mr. diye neslihan mss diye açmış. Ben niye mal gibi kalayım (H) | |
|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Mr. Ted. ~ Kaan Ptsi Eyl. 06, 2010 5:29 pm | |
| | |
|
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| |
Benjamin Hugh Hogwarts Müdür Yardımcısı & KSKS Profesörü
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Mr. Ted. ~ Kaan Çarş. Eyl. 08, 2010 9:59 pm | |
| Seni hiç tanımadığımı düşünüyorum ama belkide tanıyorumdur. Neyse tanımıyorsam bile burda tanımış olurum | |
|
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Mr. Ted. ~ Kaan Salı Eyl. 14, 2010 7:51 pm | |
| supernatural, ben acayip fan olarak izliyorum. bütün sezonları indirttim( evet acayip fanıyım ama ben indirmedim bekleyemem uzun uzun kuzenime indirttim ) seni bize getirsem çikolatalı pasta yaparmısın ? kargoylada yollayabilirsin, veyada ben pastaneden alıp yiyim sen yapmışsın gibi olur heralde bilmiyorum :W bende şeyda.(bu arada spolier'ine tıklayınca ürktüm asdf o ne ya?) | |
|