Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Miss D'or ~ Neslihan Ptsi Eyl. 06, 2010 4:52 am | |
| Evet, ben de Neslihan. Uzun zamandır rp hayatında var olan birisiyim. 4-5 yıl oldu diyebilirim herhalde. Uzun bir ara verdiğim de oldu fakat 1 senedir büyük ölçüde aktifim. Mystique Oak Cynthia yada Feodora D'or olarak tanınmaktayım tabi tanıyanlarınız olursa (: Herneyse 19 yaşındayım ve Üniversite öğrencisiyim. İnşallah öğretmen olup küçük bıcırıklara yol göstericem ilerde. Mersinde oturuyorum ve aynı şehrin üniversitesine gidiyorum. Hayatı, yaşamayı, gezmeyi, tozmayı herkes gibi bende seviyorum. Photoshop ile ilgileniyorum. Pekte kötü olduğum söylenemez açıkçası. Gitar çalıyorum, resim yapıyorum ve bu konularda da kötü olduğum söylenemez. Hayvanları seviyorum fakat aile ile yaşayınca hayvan beslemek büyük ölçüde sorun yaratıyor. Metal tarzını pek sevmem daha çok slow yada pop club r&b tarzı müzikler dinlerim. Bu yaşıma gelmiş olsam da peluş oyuncaklara bayılırım. Hediye olarak erkek arkadaşlarım hep peluşla kandırmışlardır beni D: takıntı gibi birşey diyelim. Herneyse yazı yazmayı seviyorum. Kısa hikaye ve denemelerim oldu. Şiir de yzdım fakat zaman geçtikten sonra onları tekrar gözden geçirince kendi kendime 'kızım senden şair falan olmaz saçmalıyorsun' dedim. Polisiye-gerilim tarzı kitap ve filmlere bayılırım. Kitap olarak Tess Gerritsen 1 numaralı yazarımdır. Film olarak ise psikolojik gerilim filmleri izlemekten hiç soğumam. Herneyse sonuç olarak işte bu da ben. Ve son olarak diyorum ki sitemize üye olan herkese çok teşekkür ederim, seviliyorsunuz (: | |
|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Miss D'or ~ Neslihan Ptsi Eyl. 06, 2010 5:26 pm | |
| Hoşgeldin Neslihan falan adjsakdla | |
|
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Miss D'or ~ Neslihan Ptsi Eyl. 06, 2010 5:30 pm | |
| - Feodora D'or demiş ki:
- Photoshop ile ilgileniyorum. Pekte kötü olduğum söylenemez açıkçası.
Adam mütevazi beyler, dağılın. Ben de olucak o yetenek ne biçim hava atarım ama var yaa (H) xD | |
|
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: Miss D'or ~ Neslihan Ptsi Eyl. 06, 2010 11:08 pm | |
| Merhaba ^^ bende mehmet Bende mersinde oturuyorum ama mersin-erdemli. Buraya taşınalı 15 gün falan oldu Doğduğumdan beri değiştirdiğim 5. il mersin | |
|
Agnieszka Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Nerden : sılanın yanından. Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 46
| Konu: Geri: Miss D'or ~ Neslihan Ptsi Eyl. 06, 2010 11:36 pm | |
| | |
|
Benjamin Hugh Hogwarts Müdür Yardımcısı & KSKS Profesörü
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Miss D'or ~ Neslihan Çarş. Eyl. 08, 2010 9:56 pm | |
| Nesliiii xD Müzik tarzımız tamamen aynı Senin zaten ne kadar mükemmel bir kişi xD olduğunu biliyoruzz . . . | |
|