| Ecc ~ | |
|
+2J. M. Heath Laxell Desdemona Kælgrad 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Ecc ~ Ptsi Eyl. 06, 2010 2:41 am | |
| Herkese Selam. Adım Ecem ama genellikle Ecc diye hitap ederler. Ayın 18'inde 15 yaşıma gireceğim. ^^ Doğma büyüme Ankaralıyım. Ama 4 senedir İstanbul'da yaşıyorum. Sevmiyorum burayı. O yüzden üniversitede yine Ankara'ya dönmeyi hedefliyorum. Mükemmel. Ümraniye Anadolu Ticaret Meslek Lises Bilişim Bölümüne başlıyorum bu sene. Rock & Metal dinlerim. Evanescence, Bullet For My Valentine, HIM, Slipknot, Stone Sour, Apocalyptica, Linkin Park, Alice in Chains, Epica, TNK, Gece, Şebnem Ferah, Teoman ve Çilekeş başlı başına dinlediklerimdir. Dizi olarak ağırlıklı yabancı takılırım. Supernatural, Gossip Girl, Merlin, October Road, Greek, Dexter, Chuck... Aklıma gelenler bunlar. Film olarak favorilerim; Ada: Zombilerin Düğünü diyomuşum ahaha. O film manyaktı ya. Tavsiye ederim çok gülersiniz. Ciddi olarak; Perfume: The Story of a Murderer, Fight Club, Titanic. Ama büyük bir Star Wars ve Twilight serisi tutkunuyumdur. Kitaplarını bitirmişliğim vardır Twilight'ın. Gece evininde. Düşüş'ün serisine başlıyorum. Imm Corey Taylor, Ville Valo ve Hayden Christensen fanıyımdır. Kadın olarakta Simone Simons, Ashley Greene ve sanırım Rachel Hurd Wood. Öhm. Rpye başlayalı 8 ay oldu ama gayet başarılı bulnuyorum. Ve artık bende yazdıklarımı beğenir oldum. Sormak istediğiniz sorular olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Tanışmak isterseniz de daima açığım. Sitelerde en belirgin karakterim budur. Desdemona. Bi efsane gibi bişi oldu. xD Ah bide Berkay beye olan takıntılığımla tanınırım. Siteye Arda sayesinde geldiiim. Enişteem! xD Imm baya uzun anlattım kendimi sanırım. Neyse, hoşbuldum. ^^
En son Desdemona Kælgrad tarafından Ptsi Eyl. 06, 2010 2:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Ecc ~ Ptsi Eyl. 06, 2010 2:43 am | |
| Tüü Allah cızırtını -.- | |
|
| |
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: Ecc ~ Ptsi Eyl. 06, 2010 2:44 am | |
| Ne be tanıttık kendimizi daha ne. xD | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Ecc ~ Salı Eyl. 07, 2010 6:00 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ecc ~ Salı Eyl. 07, 2010 6:02 am | |
| Hoşbulduk Neslihan, sağol. ^^ | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Ecc ~ Salı Eyl. 07, 2010 6:03 am | |
| Bende Hayden ve Rachel fanıyımdır bu arada (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Ecc ~ Salı Eyl. 07, 2010 6:18 am | |
| | |
|
| |
Floja Feodora IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Ecc ~ Çarş. Eyl. 08, 2010 3:14 pm | |
| Bebaaam,hoşgeldin | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| |
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| Konu: Geri: Ecc ~ Çarş. Eyl. 08, 2010 11:26 pm | |
| Seni yeriiim. <3 Hoşbulduk Ozan, ben de memnun oldum. ^^ | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Ecc ~ Çarş. Eyl. 08, 2010 11:36 pm | |
| Ecem. Çalışmalarınız bölümüne baktın mı :: | |
|
| |
| Ecc ~ | |
|