| Alara ~ Cynthia | |
|
+5D'arcy Xenia McBriant Alfredo Gardenzio Garrett Lizzie Bennet J. M. Heath Laxell Lester J. Claythorne 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lester J. Claythorne IV. Sınıf Hufflepuff
Rp Yaşı : 14 Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F Nerden : in the land of the morning star Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 21
| Konu: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 1:58 am | |
| Sonradan gelen yazı: ÇOK ŞEY YAZMIŞIM! Kendini beğenmiş biri olduğumu düşünmüyorum ama konuşmayı çok seviyorum :O Merhaba. Ben Alara, 16 yaşındayım, İstanbul'da oturuyorum, Şişli Terakki Lisesi'ne gidiyor olup geleceğin avukatı olarak hizmetinizdeyim. Genelde Cynthia olarak tanınırım ben, RP ismi haricinde her şeyde bu ismi kullanırım (site üyeliği, MSN nicki vs). Eğer listenizde Cynthia varsa benimdir. ^^ Bu sitede beni pek tanıyan olmaz, adminlerden Nesli'yi tanıyorum bir tek. Genelde BioVerse'te ve oradakilerin açtığı sitelerde falan RP yapardım ben. Sitemynet'lerden hiç bahsetmiyorum. He bir de RPlerde erkek karakter alırım çünkü ben zaten gerçekte kız olduğumdan hemcinsimi tekrar tekrar oynamaktan sıkıldım. Sevdiklerim şeyler... eee... anime manga severim ben 4 yıldır falan izleyip okuyorum ama yaklaşık bir yıldır bunlarla ilişkimi neredeyse kestim gibi. Manga okumayı daha çok seviyorum. ^^ Ayrıca okul zamanları PlayStation oynamayı çok severim, PS2 ve PSX var bende. En sevdiğim oyunlar God of War ve Prince of Persia serileri. PC oyunu pek oynamam ama Neverwinter Nights hastasıyım. Paladin & Cleric rule! Film olarak fantastik bilimkurgu seviyorum. Star Wars ve Back to the Future serileri favorim. Bunların yanında sıkı bir The Phantom of the Opera ve Ice Age fanıyımdır film olarak. Kitaplarda da tercihim genelde fantastik/doğaüstü ve tarihidir. Harry Potter'ın yanında Lord of the Rings, Melekler ve Şeytanlar (Dan Brown), Judith McNaught'un Viktorya dönemi kitapları, İngiliz edebiyatı (Shakespeare, Bronteler, Jane Austen, Oscar Wilde), The Magicians (Lev Grossman), Koku (Patrick Süskind) ve Vampire Academy seviyorum (VA, piyasaya sürülen dandik teen-vampire serilerinin en iyisi bence. Tabii orijinal dilinde okuyunca anlam kazanıyor -_-"). Türk edebiyatı pek tercih etmiyorum ama Türklerden en sevdiklerim Reşat Nuri Güntekin romanları ve Kumral Ada Mavi Tuna romanı. Müzik olarak ise rock / metal dinliyorum. Scorpions akaaar! R/M olarak pek tercih yapmıyorum ama tek dinlemediğim alt tür, black metal. Ayrıcana 2 yıldır bateri çalıyorum, 5 yıldır perküsyon yapıyorum. Spor sevmem, o da beni sevmez. T___T Ayrıcaaa 4 yıldır Popomundo oynuyorum, Elaine Castledine ve yetişkin diğer çocuklarım. Mesaj atın arkadaşlara ekleyin vs, araşırız. Hoş geldim ben evet yapacak işim yoktu kafamı dağıttım ben artık gideyim. O_o | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 2:05 am | |
| Hoş geldin Alara | |
|
| |
Rp Yaşı : 14 Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F Nerden : in the land of the morning star Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 21
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 5:20 am | |
| | |
|
| |
Lizzie Bennet Çatlak Kazan Sahibesi
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 6:11 pm | |
| Selam canım Tam bir Hufflepuff'a benziyorsun ve ben Hufflepufflara bayılırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 7:34 pm | |
| Hoş bulduk. Ben de kendimi gerçekte yarı Rav yarı Huff olarak görürüm zaten. Ah bi Hogwarts gerçek olaydı | |
|
| |
Lizzie Bennet Çatlak Kazan Sahibesi
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 8:36 pm | |
| Ben de öyle görürüm. Çok sevindim tanıştığıma! | |
|
| |
Alfredo Gardenzio Garrett V. Sınıf Gryffındor
Nerden : New York Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 71
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 9:26 pm | |
| Hoşgeldin =) Oyun zevklerin bayağı güzelmiş | |
|
| |
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 9:38 pm | |
| Hoşgeldin okuyamadım üşendim kusura bakma ama bende böyle uzun bişi yazcam tanıtırken kendimi okurum sona ya merhaba bende mehmet ^^ bende yeniyim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 10:18 pm | |
| @Alfredo Hoş bulduk, beat 'em up türü oyun favorimdir denilebilir. Bir sürü oyun yazardım oraya da üşendim, başka bi sefere. Kombolar uydurup karşımdakini dövmek çok hoşuma gidiyor (dövüş oyunlarını sevmem) (Prince of Persia'da zibilyon tane kombo olduğu için kolay ) @D'Arcy Hoş bulduk ^^ Olsun önemli değil okuyan okur. Sen de hoş gelmişsin. | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Ptsi Eyl. 06, 2010 10:44 pm | |
| Aa, terakkide can vardı. Öyle yani. Hoşgeldin diyim ben de. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Salı Eyl. 07, 2010 1:00 am | |
| Hoş bulduk. Terakki Lisesi'nde bi Can tanıyorum geçen senelerde okuldan ayrıldı, hentbolcuydu. öyle bir konuşmuşluğum olmadı fakat. | |
|
| |
Lexie Devereux V. Sınıf Slytherin
Nerden : Lyon. Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 33
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Salı Eyl. 07, 2010 1:24 am | |
| LOTR gördüm, GoW gördüm, Prince of Persia gördüm bi de üstüne Oscar Wilde görünce çok ısındım ben sana Alara =D Ben Ece, hoşgeldin | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Salı Eyl. 07, 2010 5:55 am | |
| Kızzzzzz Alaraaa :D Beni hatırladın mı şekerim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Salı Eyl. 07, 2010 5:43 pm | |
| Hoş bulduk Nesli nasıl unutabilirim seni hatta yukarıya da yazdım bu sitede bi tek Neslihan'ı hatırlıyorum diye. Mena Suvari kullanmanı beklerdim. XD | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Salı Eyl. 07, 2010 5:48 pm | |
| xD o eskide kaldı cnm yaa o günleri atlattım bi aralar ne hastasıydım o kadının ya Seni gördüğüme çok sevindim bu arada canımcımm <3 | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Çarş. Eyl. 08, 2010 10:34 pm | |
| Selam Alara. Bende Ozan. İstanbul. Yakın oturuyoruz. T. memnun oldum. Sİteye hoşgeldin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alara ~ Cynthia Perş. Eyl. 09, 2010 6:39 am | |
| Feysbuktan görüşelim Nesli Hoş bulduk Ozan ^^ | |
|
| |
| Alara ~ Cynthia | |
|