| Eliis. | |
|
+9Elizabeth Wasserman Felicia Borgman Lysander Allison Benjamin Hugh Feodora D'or D'arcy Xenia McBriant Lizzie Bennet J. M. Heath Laxell Delilah Beverwill 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Delilah Beverwill V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Hırçın, kendine güveni tam, zeki, ukala, inatçı, asi, sevecen.. Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 15
| Konu: Eliis. Paz Eyl. 05, 2010 11:35 pm | |
| Tamam, şimdi adım Elis. 15 yaşındayım. 2 sene oldu olmadı rp'ye başlayalı ama kendimi bildim bileli yazı, şiir falan yazarım. İzmir'de oturuyorum. Her türlü müzik dinlerim, yeter ki bana hitap etsin ve güzel olsun. Müzik demişken, şarkısözü de yazarım ben. ^^ 3 senedir Photoshop yapıyorum bunun haricinde. Fransızca falan öğreniyorum. Cnbc-e'ye tapmak. En sevdiğim erkek dizi karakterleri Sheldon, Barney Stinson ve Chuck Bass. Son zamanlarda çok değiştiğimi hissediyorum, bana gerçekten değer verenlerle beraberim ve bunu neden söylediysem artık bu tanışma konularında hiç iyi değilimdir zaten. Katy Perry'i, Britney Spears'ı, Rihanna'yı çok severim. Britney küçüklükten gelen bir aşk. <3 Genelde kitap karakterlerine aşık oluyorum Tanrım! Neyse ben kendimi pek iyi tanıtamam o yüzden bu konuya sormak istediğiniz bir şey varsa, benimle ilgili istediğinizi sorabilirsiniz seve seve yanıtlarım. Nokta.
Not: Aslında Camille Rav olacaktı ama Gry yaptılar onu şalkdşska | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Eliis. Paz Eyl. 05, 2010 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Delilah Beverwill V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Hırçın, kendine güveni tam, zeki, ukala, inatçı, asi, sevecen.. Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 15
| Konu: Geri: Eliis. Paz Eyl. 05, 2010 11:48 pm | |
| | |
|
| |
Lizzie Bennet Çatlak Kazan Sahibesi
| Konu: Geri: Eliis. Ptsi Eyl. 06, 2010 6:12 pm | |
| En azından cesurmuşsun, o nedenle Grydasın Merhaba tekrar, hoşgeldin! | |
|
| |
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: Eliis. Salı Eyl. 07, 2010 3:28 am | |
| Merhaba bende Mehmet ^.~ cnbc-e ve e2'ye tapmak evet! Asdf. özellikle how i met your mother'a tapmak! İşte bunu seviyorum. Çak bi beşlik! Hoşgeldin bakalım ^^ ha bu arada bana X. diyebilirsinnn ^.~ | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Eliis. Salı Eyl. 07, 2010 5:51 am | |
| Hoşgeldin Elis (: Bende cnbc-e ve e2 fanıyımdır. Özellikle Barney Stinson'a bayılırım. Küçük bir kızken dahi Britney hayranıydım ve yine öyleyim sanırım bu hayranlık bende kalıcı herneyse öyle işte umarım güzel vakit geçirirsin sitemizde ^^ | |
|
| |
Benjamin Hugh Hogwarts Müdür Yardımcısı & KSKS Profesörü
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Eliis. Çarş. Eyl. 08, 2010 10:02 pm | |
| Ben elisi tanıyorumm )) Elis naberr hoşgeldinn | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Eliis. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:47 pm | |
| Selam Elis. Bende Ozan. Siteye hoşgeldin. İstanbul Turkey yaş 17. T. memnun oldum. (: | |
|
| |
Felicia Borgman Astronomi Profesörü
| Konu: Geri: Eliis. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:51 pm | |
| Canlısını gördüm ki bu kızın. Ahahahah. Saint Joseph okuyacak bu kızımız, hazırlık ama. | |
|
| |
Elizabeth Wasserman Tılsım Profesörü
Rp Yaşı : 26 Belirgin Özellikleri : Neyi ne zaman yapması gerektiğini bilmesi Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: Eliis. Cuma Eyl. 10, 2010 7:21 am | |
| Ne hazırlığı Örs bildiğin birinci sınıftan başlıycam asdk . Hoşbulduk hepinizeee <3 | |
|
| |
Lester J. Claythorne IV. Sınıf Hufflepuff
Rp Yaşı : 14 Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F Nerden : in the land of the morning star Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 21
| Konu: Geri: Eliis. Cuma Eyl. 10, 2010 7:36 am | |
| | |
|
| |
Persephone Eliza Ogden Gezgin
Belirgin Özellikleri : Soğuk tavırları Mesaj Sayısı : 163 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 65
| Konu: Geri: Eliis. Cuma Eyl. 10, 2010 4:59 pm | |
| Tanıyorum ki ben seni *-* | |
|
| |
Camille Bellaire V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : 17 Belirgin Özellikleri : Belirginsizlik O.o Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 5
| Konu: Geri: Eliis. Salı Eyl. 14, 2010 9:12 pm | |
| Hoşbulduk ve tanışıyor muyuz cidden? Yaşasın o zaman. <3 | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Eliis. Salı Eyl. 14, 2010 9:28 pm | |
| elis. izmirin güzellerinden <3 hoşgeldin | |
|
| |
| Eliis. | |
|