| Alfredo - Mert | |
|
+3Olymphe Fontayne J. M. Heath Laxell Alfredo Gardenzio Garrett 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Alfredo Gardenzio Garrett V. Sınıf Gryffındor
Nerden : New York Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 71
| Konu: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 9:38 pm | |
| Selam öncelikle. Adım Mert. 15 yaşındayım. Liseye gidiyorum. Bu siteye bir arkadaşın önerisi üzerine üye oldum. Fazla üye olmamasına rağmen bayağı bir sevdim siteyi. Teması bir yana üyeleri de bir hoş gözüktü gözüme. Yeni siteme hoşgeldim. Hobilerimi sayarsam başta film izlemek var. 90'ların 80'lerin ve 70'lerin filmlerini izlemek hoşuma gidiyor. Dram filmlerini oldukça severim. Genellikle eski filmler hoşuma gidiyor. Neleri kaçırdığımı anlamamı sağlıyor. Müzik olarak hoşuma gideni dinlerim ama Queen'e ayrı bir sevgim ve ilgim var. Genelde sessiz bir kişiliğim vardır. Fazla konuşmam. Dinlemeyi tercih ederim. İlk defa bir sitede kendimi tanıttığım için bu mesajın ayrı bir önemi var aslında benim için. İyi anlaştığım birisi olduğu zaman sessizliğim genelde bozulur. Ona karşı rahatımdır çünkü. Fakat kişilik olarak son derece çekingenimdir ve aşırı stresliyimdir. Aslında hayatının bu döneminde her çocuk stresli olur ama benim kendimin dışında çevremle ilgili olarak da oldukça beni rahatsız eden sorunlar var. Neyse yabancı dile karşı ayrı bir ilgim var ve bu konuda oldukça yetenekliyimdir. Dediğim gibi bu siteyi bayağı sevdim ve burada aradığım dostluğu vb. şeyleri bulacağıma inanıyorum. Bu cümleyi okuyorsanız eğer zamanınızı ayırıp yazdıklarımı okumuşsunuz demektir. Teşekkürler.
En son Alfredo Gardenzio Garrett tarafından Ptsi Eyl. 06, 2010 5:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 9:40 pm | |
| Merhaba Mert ve sitede az üye olmasını daha iki günlük olmasına ver | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 9:42 pm | |
| Pardon onu bilmiyordum. Güzel site olmuş elinize sağlık | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Olymphe Fontayne Borgin & Burkes Sahibesi
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 10:46 pm | |
| Öhm, öhm. Sana öneren arkadaş burada duruyor. Spotlar lütfen. Gerçi ben de başkasından aldım, teşekkürler burdan; ama olsun. Site hoş, yeni olduğundan boş ama hoş. Asdfgh. Kafiyeli oldu. Naber eski kuzen? Ahaha. Fazla saçmalamaya başladım ben. Aynı ünlü ve binada görüyorum gene seni, güzel. Gryffindor yakışıyor.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 10:50 pm | |
| İyidir eski kuzen. Bana hep Hufflepuff'un yakıştığını söylerler ama sağol yinede =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 10:52 pm | |
| Hayır, Gryffindor en iyisi senin için; benim fikrime göre en azından. Hufflepuff ikinci sırada. Ahaha. Dinah'yı özledim. (:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 10:53 pm | |
| Bunu ilk söyleyen sensin. Bende Andy'yi özlüyorum hala. | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 10:54 pm | |
| İlk göz ağrım, sitem, öldü, naparsın? Aman neyse, o ölmese kendimi geliştiremezdim. Gökkuşağı olarak adlandırdı gösterdiğim her kişi, ilk RP'mi. Neyse, ben kaçar, burayı sohbet başlığına çevirme potansiyelim var şu an.
| |
|
| |
Agnes Letchbridge Piyanist
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 10:58 pm | |
| Hoşgeldin Mert, ne yalan söyleyim ben de Demi'yi özledim. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Paz Eyl. 05, 2010 11:16 pm | |
| | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 5:59 am | |
| Hoşgeldin Mert umarım sitemizde güzel vakit geçirirsin ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 8:33 am | |
| Hoşbulduk. Bende öyle umuyorum ve öyle olacak gibi gözüküyor. Site çok güzel çünkü =) | |
|
| |
Lexie Devereux V. Sınıf Slytherin
Nerden : Lyon. Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 33
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:05 pm | |
| Başlığına damlamak geldi içimden Hangi şehirde oturuyorsun? Hangi lise? Hayvan sever misin? Müzik aleti çalar mısın? =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:10 pm | |
| İstanbul'da oturuyorum. Henza Akın Çolakoğlu Lisesi'var o lisede okuyorum. Hayvanları fazla sevmemde köpeklere az çok ilgim. Müzik aleti olarak da ritimdeydim ben. Müzik hocası ve bateri çalan bir abi sen ritimini ilerlet demişti ama ben ilerletmedim. =) Biraz uzun oldu ama yanıtlayabildiysem ne mutlu | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:15 pm | |
| Üsküdar'da mı? Müzik çok işine yarar bence de ilerlet, yalnız ilerlet diyorum ama ben de kemanı bırakan bir insanım. Yine de ilerlet, müzik hafızanı güçlendirebiliyor, yetenekliysen hele çok süper olur =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:18 pm | |
| Okul orkestrasındaydım falan işte. Ki gerçekten iyi olduğumu söylerler. Müzik hocası bana göya nota bilgim yüksek diye keman önerdi. Bende keman aldım. Sen en azından bırakmışsın. Kaç para saydım başlamadım bile =) Ve evet Üsküdar'da | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:27 pm | |
| Ah ama sen başlangıç için normal bir şey almışsındır, ben el yapımı, gül ağacı bir Stradavarius (doğru mu yazdım ki?) aldım, acayip pahalıydı benim ki ve üçüncü kemanımdı. 1 yıldır kutusundan çıkartıp akort etmeye üşeniyorum... Eve bir tane de gitar aldım çalarım anne söz diye yalvararak ama o da hala kılıfın için de =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:30 pm | |
| Aynen bende babama öyle demiştim. 2 hafta kursa gittim bıraktım sonra bir tek Godfather'ın müziğini çalabiliyorum. En uygunu ritim benim için kurstan sonra çok iyi anladım =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:33 pm | |
| Bak üstelik sen anladığın anda bırakmışsın =D Ben 4 yıl kastım ama biliyordum ayakta sabit durmak bana göre değildi. Ben sırf inattan çaldım hatta; müzik öğretmenim çalamazsın falan dedi ben de inat ettim çok da güzel çalardım ahh ahh. Bateriye başla =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:37 pm | |
| 4 yıl yazık olmuş ve evet sayende bateriye başlamayı yeniden aklıma koymuş bulunuyorum teşekkürler =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Salı Eyl. 07, 2010 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| |
| |
| Konu: Geri: Alfredo - Mert Çarş. Eyl. 08, 2010 10:47 pm | |
| Hoşbulduk. Bende memnun oldum . Yolluyorum şimdi msn'i =) | |
|
| |
| Alfredo - Mert | |
|