| Mr. Laxell ~ Arda | |
|
+4D'arcy Xenia McBriant Olymphe Fontayne Agnes Letchbridge J. M. Heath Laxell 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Benjamin Hugh Hogwarts Müdür Yardımcısı & KSKS Profesörü
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Çarş. Eyl. 08, 2010 9:57 pm | |
| Dalga geçmeyi seviyorsan komik biri olmalısın kesinlikle O zaman kesinlikle iyi anlaşırız. | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Çarş. Eyl. 08, 2010 10:05 pm | |
| Eheh... Bilmem öyle derler. Biraz çatlak bir insanımdır. Deli dolu falan ... | |
|
| |
Benjamin Hugh Hogwarts Müdür Yardımcısı & KSKS Profesörü
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Çarş. Eyl. 08, 2010 10:10 pm | |
| Zeki,komik eee daha ne olsun (: Patronusun gözüme takıldı rakun güzelmiş | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Çarş. Eyl. 08, 2010 10:12 pm | |
| Evet rakunlara bayılırım | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Salı Eyl. 14, 2010 7:24 pm | |
| birde çok yumuşaktır, hemen ikna edebilirsiniz kendilerini hayvanlarla ve doğayla bir iç içeliğinin olduğunu v7gdeki uçan, kaçan, tırmanan tarzan tarzı fotoğraflarından anlamıştım zaten. neyse gereğini yapalım. meraba arda, ben şeyda . asdfrtg | |
|
| |
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Salı Eyl. 14, 2010 8:06 pm | |
| Yumuşak mıyım ? Hemen ikna edilir miyim ? OMG! Hayır tabiki :S | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Salı Eyl. 14, 2010 8:22 pm | |
| yumuşkasın derken sanırım yanlış anladın tabi hemen ikna oluyorsun . yani çok zor değil seni ikna etmek | |
|
| |
| Konu: Geri: Mr. Laxell ~ Arda Salı Eyl. 14, 2010 8:29 pm | |
| Yo yanlış anlamamıştım ;ama istemediiğim bi şeyi yapmaya asla ikna edemezsin beni... | |
|
| |
| Mr. Laxell ~ Arda | |
|