| Şu an ne dinliyorsun ? | |
|
+33Freja Lynxie Mathias Scwalkesz Fernando Lycaon Dementia Drosilla Hypnosé de Lioncourt Jeffrey Steeler Freja Feodora Daria Dratsheva Alissa Maldini Elizabeth Wasserman W. Theodore Woodcomb Felicia Borgman Blaise Laxell Aurelia Seydoux Marchelle Scwalkesz Marseglia Lindström Maximilano Giamor Valente Venus Wheel Candice Laxell Alfredo Gardenzio Garrett Lucas Nicolas Pegatris Lexie Devereux D'arcy Xenia McBriant Agnieszka Wacniowski Agnessa Wacniowski Lester J. Claythorne Lysander Pheragas Isis Philippe Glauce Nauplius Desdemona Kælgrad Olymphe Fontayne Eleanor Mia Mathers J. M. Heath Laxell 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Agnessa Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Salı Eyl. 14, 2010 10:23 pm | |
| Bob feat Hayley Williams - Airplanes.
Hay şarkının kaydını seviyim. Şarkınınn yarısında ses yarısına iniyor, sonra sonuna kadar çıkıyor. asdfg. | |
|
| |
Freja Lynxie V. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Salı Eyl. 14, 2010 10:48 pm | |
| Jethro Tull - Songs from the wood | |
|
| |
Laudine Molyneux V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : On beş. Belirgin Özellikleri : Alperenci. Ve "Ay lav şi meyks mii, şi iz may hart, şi iz may layf" diye şarkı söylemeyi seviyor. Nerden : Fırens, Peağris. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Salı Eyl. 14, 2010 10:49 pm | |
| | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Salı Eyl. 14, 2010 11:01 pm | |
| - Agnessa Wacniowski demiş ki:
- Bob feat Hayley Williams - Airplanes.
Hay şarkının kaydını seviyim. Şarkınınn yarısında ses yarısına iniyor, sonra sonuna kadar çıkıyor. asdfg. oha benimki de & aleynanınki de & ardanınki de. zzz çünkü ben aleynadan aldım, ardaya attım dfdgh sen nerden indirdin falan hahahahahah | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Salı Eyl. 14, 2010 11:16 pm | |
| Jimmy Eat World - The Middle.
Limewire'dan indirdim asdfghj. | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Salı Eyl. 14, 2010 11:47 pm | |
| | |
|
| |
Lexie Devereux V. Sınıf Slytherin
Nerden : Lyon. Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 33
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 12:14 am | |
| Metallica diye bi' grubun The Unforgiven II diye bir şarkısını :R. Metallicaaaaaaaaa <3<3<3<3 | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 12:16 am | |
| Üstteki bende de III. dinleme isteği yarattı ama Mama Said dinliyorum adsafsaf. Metallica ~ Mama Said. Çok dokunmaya başladı bana bu şarkı. | |
|
| |
Dementia Drosilla IV. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : inatçı. Nerden : finlandiya Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 12:17 am | |
| Placebo -protége moi. protect me from what i want. | |
|
| |
Rp Yaşı : On beş. Belirgin Özellikleri : Alperenci. Ve "Ay lav şi meyks mii, şi iz may hart, şi iz may layf" diye şarkı söylemeyi seviyor. Nerden : Fırens, Peağris. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 12:19 am | |
| | |
|
| |
Fernando Lycaon Moulin Rouge Sahibi
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Hovarda. Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 12:40 am | |
| Rihanna- Hate That I Love You | |
|
| |
Dementia Drosilla IV. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : inatçı. Nerden : finlandiya Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 1:02 am | |
| Rammstein -sonne hier kommt die sonne | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 1:18 am | |
| Soulfly & Corey Taylor ~ Jumpdafuckup. Corey aşkımdır, kocamdır, tüm varlığımdır ahah. (H) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 1:19 am | |
| Queen - Tenement Funster.
Bütün gün Queen dinlemekten bıkmadım. | |
|
| |
Aurelia Seydoux V. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : sırıtkanlığı Nerden : cebimden Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 2:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 4:10 pm | |
| Rihanna - Cold Case Love
Your love was breaking the law Hani cidden kanka sevgili olmaz kanunu varsa bunu ezip geçmiştik biz... Ya bunu yapmasaydık? Ben yine hep yanında kalsaydım; sevgilin olarak değil, kardeşin olarak... Eskisi gibi olabileceğimizi düşünmüştüm ama şimdi sen yoksun. Mesajlarıma cevap da vermiyorsun, telefonlarım açmıyorsun. N'apıcam ben sensiz?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Çarş. Eyl. 15, 2010 4:21 pm | |
| 30 Seconds To Mars - The Kill. You're killing me, killing me sözleri Logan'a gelsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 1:08 am | |
| Apocalyptica'nın yeni albümünü dinliyorum şu an, uzun bir süre daha Apocalyptica ile olacağım =D. | |
|
| |
Catherine du Marchand Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 1:24 am | |
| The Pierces - Lies yeni favori (Y)
| |
|
| |
Freja Lynxie V. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 1:48 am | |
| Northern fall-korpiklaani | |
|
| |
Catherine du Marchand Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 1:54 am | |
| Marie Mena - Just Hold Me Bay J haklıymış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 2:38 am | |
| Bilgisayardan gelen sesi ve msn'de yapılan titremeleri. Neyse offline rules. | |
|
| |
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 2:40 am | |
| Apocalyptica & Adam Gontier ~ I don't care. İlk çıktığı zamanları hatırlarımda, herkesin dilindeydi be. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 2:41 am | |
| - Freja Feodora demiş ki:
- Apocalyptica & Adam Gontier ~ I don't care.
İlk çıktığı zamanları hatırlarımda, herkesin dilindeydi be. hala öyle, gördüm ve dinlemeye başladım =D. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne dinliyorsun ? Perş. Eyl. 16, 2010 4:03 am | |
| Evanescence ~ Call me when your sober. 6 sene oldu be Eva size bağlanalı. Şu albümünüz bi gelsede esseniz artık! | |
|
| |
| Şu an ne dinliyorsun ? | |
|