| 3 üye 3 yorum | |
|
+5W. Theodore Woodcomb Glauce Nauplius J. M. Heath Laxell Eleanor Mia Mathers Feodora D'or 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: 3 üye 3 yorum Paz Eyl. 05, 2010 1:10 am | |
| 3 üye seçip o üyeler hakkında alttaki tarafından yorum yapılacak falan. | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Paz Eyl. 05, 2010 2:35 am | |
| | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 06, 2010 5:36 pm | |
| Ben ah, yorum yok Ecem : Desdemona'sı ölesice Sen : Şu avatarını büyüt artık. Ben ,Neslihan ,Kaan ... | |
|
| |
Glauce Nauplius V. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 06, 2010 6:01 pm | |
| Sen: Hoş ünlülü profesörümüz. Hayden daha iyi bir takımı hak ediyor. Neslihan: Tanımıyorum ama Feodora D'or ismini başka sitelerde görmüştüm. Ünlüsünün adını unuttum. Avatar imzası çok hoş. Kaan: Siteyi almamı saylayan kişilik. Muhtemelen beni tanımıyor bile. Asdfghj.
W. Theodore Woodcomb, Desdemona Kælgrad, Olymphe Fontayne.
Tanımadığımdan üye isimleriyle verdim ama...
| |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 06, 2010 7:17 pm | |
| Kaan işte bildiğin Kaan. Ecem'i dövücem bi gün. Pelin'İn de adı hoşuma gidiyo...
İbrahim ,Baran ,Mert. | |
|
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 06, 2010 7:20 pm | |
| Nerem bilindik olm benim -_-" Ayrıca seni tanıyo gibiyim Pelin xD Tanımıyorum Bi' çok sitede gördüğüm ve ünlülerinin isimlerini öğrenemediğim kişilik. (Gerçi bi kaçını biliyorum artık (H) ) Tanımıyorum. Neslihan, Alperen, Arda (bilindik olan) xP Edit By Arda : Bir admin üyelerini nasıl tanımaz ? Edit WTW : Abi, mesajımı editleme lan xD
En son W. Theodore Woodcomb tarafından Ptsi Eyl. 06, 2010 7:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 06, 2010 7:40 pm | |
| Neslihan x Takımı harika. Alperen x O sevilmez mi? Arda x Ben de seni dövücem bi gün Arda. Ve Dess ölemez o benim hatunum. afsaff.
Eleanor Mia Mathers, Delilah Maitland, Floja Feodora. | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Eyl. 08, 2010 7:47 pm | |
| Bi daha göremedim nerede o? Elis. de mi ? Bunu kardeşiyle karıştırıyorum. Ecem o galiba :S
Ben ,Baran ,Kaan | |
|
| |
Persephone Eliza Ogden Gezgin
Belirgin Özellikleri : Soğuk tavırları Mesaj Sayısı : 163 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 65
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Çarş. Eyl. 08, 2010 7:49 pm | |
| Yeni tanıştım fakat iyi biri, sevdim *-* Oy benden iki yaş küççük *-* Kardeş o halde. Baran ; onu da yeni tanıdım sürekli karşılaşırdım sitelerde ama yeni tanıştık. iyi kurgular oluşturabiliyor. Kaan, uzun zamandır tanıdığım, kardeşten öte, kenke diye hitap ettiğim kişi *-*
Ben Ecem Örs | |
|
| |
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 13, 2010 4:02 am | |
| Süper Ps'ci (Y) Ecem ,Sevgili baldız. akjsdh Örs ,çok tanımış değilim bi siteye geldiğini gördüm.
Ben ,Baran ,Ayşenur | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 13, 2010 4:05 am | |
| Sen ~ Eniştedir, candır, baldır. Baldızı yer onu falan ahah. Baran ~ Karakterlerine bayıldığım insan. Ayşenur ~ Severim kendilerini, öğüt veriyor şu aralar bana adasffgh.
Beeen. Kaan. İdiiiil. | |
|
| |
Joseph Audrinas V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 13, 2010 3:16 pm | |
| Susan kullanıyorsun. Ah harika. Birçok sitede görüyordum onu. İdil rocks diyorum.
Ben, Arda, Taha.
| |
|
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: 3 üye 3 yorum Ptsi Eyl. 13, 2010 3:31 pm | |
| Ben de bi' çok sitede görüyorum Arda, bildiğin arda işte (intikam, hell yeah!) ABC nickini biliyorum. tanımıyorum gerçi ama ismen duymuşluğum var.
Aslıı Alpereen Elaa | |
|
| |
| 3 üye 3 yorum | |
|