| Seyir Defteri | |
|
+16Ritza Lycaon Catherine du Marchand Lexie Devereux Desdemona Kælgrad Marchelle Scwalkesz Irena Lyubochka Lester J. Claythorne Crystale du Marchand Beatrice DeGarcia Freja Lynxie Venus Wheel Agnessa Wacniowski Candice Laxell Fernando Lycaon Marlayna Hawnsqué W. Theodore Woodcomb 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Beatrice DeGarcia V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Garip bir Gry. olduğu kesin Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 16/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 18, 2010 11:33 pm | |
| 1833
'Hiç Kimse' kod adlı şahsiyetten gelen mesajı okuyorum.
Çok gizemli, evet. (?) Kendimi kollarına atasım geldi öyle aniden!!
Çok merak ediyorum acaba bu tiplerin hiç arkadaşı falan yok mu? Yazık!! | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 18, 2010 11:50 pm | |
| Napıyosun sesin çıkmıyo dedim. Söylim mi .p dedi. Eee napim hemen pis düşünceler sardı beynimi. Günahını aldım diyincede terbiyesiz oldum ya yeter adsafg. ~ 1847. | |
|
| |
Candice Laxell Chocolate&Blood Sahibesi
Rp Yaşı : 22. Belirgin Özellikleri : Seksi bir kadın ve gizliliğe önem verir. Nerden : From your deepest desires. Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 9
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Eyl. 19, 2010 10:54 pm | |
| Lanet olsun tamam mı, her şeye lanet olsun! Elimde ki tek umut da yok oldu artık. Neymiş efendim 'bu yıl ders çalışacaksın, hafta içi b*k açarsın sen o bilgisayarı!'. Bu ne ya? Lanet olsun GSL'ye, Fransızca'ya!!! Matematik dersi, fizik dersi, fransızca dersi, kimya dersi, büyük ihtimalle gitar kursu da olacak... Geberip gideceğim ben bu yıl. Of zaten bir de şifre koyacaklar tüm bilgisayarlara , yeni telefon da almayacaklarmış 'seneye kadar'. O Nokia C6 elime geçmezse bir kaç hafta içinde göstericem ben onlara! 17.54 | |
|
| |
Lester J. Claythorne IV. Sınıf Hufflepuff
Rp Yaşı : 14 Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F Nerden : in the land of the morning star Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 21
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 20, 2010 2:59 am | |
| 21.56 Yarın okulun 2. haftası başlıyor. Negzel. Site de Ravenclaw ve Slytherin'le doldu bu arada her zamanki gibi. Bir de avatarım neden düzgün olmuyor! Olduğundan daha küçük görünüyor deliriciğim. | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| |
| |
Rp Yaşı : 14 Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F Nerden : in the land of the morning star Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 21
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 20, 2010 4:02 am | |
| 23.02 Anaa ben ortadakine koyuyordum. :F Ne bileyim, normal phpbb'den biraz farklı yapmışlar. Üsttekine çok teşekkürler :3
Bu arada ortada en önde oturan birisi olarak kendimi çok inek hissettim hjgfdhjsg
En son Lester J. Claythorne tarafından Ptsi Eyl. 20, 2010 4:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Garip bir Gry. olduğu kesin Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 16/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 20, 2010 4:04 am | |
| 2255 Sinirlerim hoplamış durumda, birazdan delirip ben de hoplayacağım yerimde. Telefon susmuyor, bir insan hakkındaki istihbarat ne kadar kısa süre de yayılabilir? Burası izmit!! Tabi yaa, aptal kafam ne demeye kalırsın ki burda.
Talefon bilmemne derken iki satır yazamam yedi dk sürmüş aferin bana o zaman.
Üsttekine avatarını imageshack den vs. upload edip "Başka bir siteden Avatar seçin"e link yazmasını öneririm.
hah üstüne bi de ıskalamışım ne alaaa... Birce sakin, sakiiinnn.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 20, 2010 5:09 am | |
| 00.08 Yok ben tinypic'ten yapmıştım zaten de bu sitede profil şeyini biraz değiştirmişler, normal phpbb'dekinden daha tuhaf. yaptım ama sen yazmadan, yine de teşekkürler. O değil de Güllerin Fısıltısı bitti. Vahşi İskoç klanları <3 Niye bitti ya of. Lavinia okumaya devam. Tarihi romanlar okumayı seviyorum. <3 | |
|
| |
Lexie Devereux V. Sınıf Slytherin
Nerden : Lyon. Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 33
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi Eyl. 20, 2010 10:37 pm | |
| Yeha mutluyum ben, çok mutluyum. Okulun ilk günü diye açtılar bilgisayarı. Yeha: Ama... Ama yarın sınavım var. Prép. mi lise 1 mi diye seçecekler. Puof, acayip korkuyorum. Aslında şu da var ki eğer lise 1'e geçersem serbest kıyafet olacak ve sadece haftada 10 ders fransızca görücem. Tabii felsefe, matematik, kimya, fizik ve biyoloji'yi saymıyorum... Her neyse haftada on saat fransızca edebiyat ve grammaire dayanılabilecek bir sayı. Asıl of ben Pierre'e ölürüm. O ne tatlı bir fransız öyle, ne sevimli bir sesi var onun öyle. Bi' de öğretmen olmasa... Çok bir şey fark etmiyor o ayrı... Ama adama hayran hayran bakarken yakalanmam ve onun bana acayip bir ne düşündüğünü biliyorum, evet ma cherie fazla yakışıklıyım ben bakışı atması nefesimi kesti. Tamam çok süper yakışıklı değil ama adam da sizi içine çeken bir şey var. Mimikleri çok şirin, otuz iki yaşında olamayacak kadar genç görünüyor; en fazla yirmi sekiz dersiniz adamı görünce. Offfff yine hayallere daldım. Keşke... Keşke daha büyük olsaydım; lise son falan ve Pierre de daha genç olsaydı. Sonra şey olurdu böyle- Sonrası bana kalsın en iyisi =D Bunu bitirene kadar saat 17.37 olmuş. | |
|
| |
| |
| |
Catherine du Marchand Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 21, 2010 2:45 am | |
| 2144 Ah hayatı şarkılara bağlamak <3 | |
|
| |
Ritza Lycaon V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Sivri zekası. Nerden : Tımarhane. Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 23, 2010 4:08 am | |
| 14 sayfa dil anlatım ödevi bir gecede :X 1 gecede gençliğe hitabe ve istiklal marşı ezberleme. kimya 16 sayfa çalış. tarih 8 sayfa oku özetle. 4 sayfa ingilizce ödevini yap. başka?
okulu asmak istiyorum lan bune ilk haftadan böyle :X sdfghjklş. 23:08 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. Eyl. 23, 2010 9:49 pm | |
| Yarınki ders programım; Fransızca Fransızca Fransızca Fransızca Matematik Fizik Fizik Geometri Hepsi fransızca. Offf n'apcam ya ben yarın? 16.49 | |
|
| |
Floja Feodora IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 24, 2010 12:41 am | |
| 19.41 Asırı sinirliyim ok ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma Eyl. 24, 2010 9:02 pm | |
| Oha ben nası sevdim lise bir olmayı, nası sevdim 9-E'yi anlatamam <3 16.02 | |
|
| |
| |
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 25, 2010 2:48 am | |
| Bi kavga ettik aslında kavgada sayılmazdı atıştık. 6 kere aradım 20ye yakın mesaj attım anca cevap verdi. Dua ettiğim şey telefonu suratıma kapamamasıydı. İnsaflı davrandı da açmadı yani. Sonra, yani böle cevap verdi de bana kırılmış. O bana kırılmış yani inanamadım. Ama haklıydı dediklerinde hem de çok. Ancak, bi bilse işte ona karşı öyle hissettiğimi kırılmayı bırakacak beni hayatından çıkarıcak. Off, barıştı barışmasınada böyle aramıza mesafa girdi bilesin dedi. Bare çabuk unutsada mesafeyi falan boşverse. Ben onsuz yapamam ki. Valla da yapamam. Offf! Seviyorum işte. Sonracığıma böle okul iyi hoşta düz ticarettekiler kendini bi bok sanıp bizi bücür görüyo fena dövesim geliyo. Ama çocuklar çok fena karizma böle. Hele 11'ler felan. Aynı kattayız zaten ay. Ama olmaz tabi ki. Neyse öf amma dolmuşum. ~ 2145. | |
|
| |
Agnessa Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 25, 2010 5:36 am | |
| Okulun en şeker çocuğunu duffy duck'a benzeten zihniyete koparım o zaman ben. 0035. | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| |
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Eyl. 25, 2010 4:11 pm | |
| Bir saatliğine girdim. Bir iki hafta yokum millet, internetim kısmi olarak yasaklandı. Annemi kendi tarafıma çektim ama ^^ Babamı ikna etsem bile en fazla günde bir saat, neyse dersime dönmem lazım iki haftaya görüşürüz.
1111 Herkes beni düşünüyo (H) | |
|
| |
| |
| |
Mathias Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı Eyl. 28, 2010 3:04 am | |
| 22.04
İlk duyduğumda gerçek olamayacak kadar güzel bi şey olduğu için inanmamıştım ama On The Road'u ciddi ciddi filme çekiyolarmış lan! Kristen Stewart ve Sam Riley aynı filmde oha çok abidik gubidik adsgds, artııı Sam. <3 18 yaş sınırı olursa cıngar çıkartırım ona göre. :A kitaplara sınır koymuyosunuz filmin ne farkı varmış hah: dafdgas | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz Ekim 10, 2010 6:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi Kas. 06, 2010 3:21 am | |
| 21.20
lol, sitenin durgunlaşacağını tahmin etmiştim. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|