| makeyourchoice & nedüğübelirsiz. | |
|
+2Ritza Lycaon Fernando Lycaon 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fernando Lycaon Moulin Rouge Sahibi
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Hovarda. Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 7
| Konu: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 4:27 am | |
| | |
|
| |
Ritza Lycaon V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Sivri zekası. Nerden : Tımarhane. Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 4:34 am | |
| Victoria Secret sana çarpsın yağmur dfndsfk. ben sana taparım tamam mı? dfnsdf. sonrada önümüzdeki kurban bayramı yerim <3 ne düğü belirsiz olan benim bu arada dfghjkl. ama biz çüzeliz kiii (H) ama yağmur öyle tatlısiin kii olom çaklıtın ikiz kardeşii o.O dfnsdf. ikili iş başında tabe dkfjdsf ortalığı dağıtmaya geldiler felan dkndsf. naananana aysenur ve yağmur dünyaya adelet dağıtmaya geliiyorlar dkfnldfs. çoook çooook seviliyoosun bunu unutma küçükçınar o.O <3<3
| |
|
| |
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Hovarda. Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 4:38 am | |
| Sana da tır çarpsın yavrum sdkja .D Kıza iltifatta edemiyoruz ya triplere baaak Ben hades olsam noooluuur asjdka .D Olm, internete girş sebebim oldun asdajj Seviliyorsunuuzz BALTU <3 | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 4:38 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 4:39 am | |
| Afiyet olsun yeavrum askdasd .D | |
|
| |
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Sivri zekası. Nerden : Tımarhane. Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 4:42 am | |
| BİZDE SENİ YERİZ ECC. <3
sende yamur sen olmayınca canım sıkılıyoo lan nette lfmsdfkfm. ol bebem hades'te ol selena'da mdfndsf soyad kamu malı gibi her yerde anılıyoo tüü dflndsf. tripde yaparım tafrada dfmnsdşlfm. tabi ben sadece seviliyorum hıı dsfkndsf. bizsexsiyiz.com dfnsdf ÖYLEYİZ TABİSİ :ÇOKCOKCOOLOLANİFADE: dfdsf. | |
|
| |
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 5:44 pm | |
| ben duygularımı göstermeyen bir insanım tamam mı skdad .D bizsexiyiz.com öyleyiz.org asjkdas .D | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 6:24 pm | |
| - Desdemona Kælgrad demiş ki:
OHA SİZİ YERİM BEN.
ayşenuru zaten tanıyordum ASDFG | |
|
| |
Delilah Velesquén Nemesis Barmeni
Rp Yaşı : 20. Nerden : Kavanozundibi. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 14/09/10 Galleon : 0
| |
| |
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 8:22 pm | |
| o çok cool olan ifadeyi bir daha kullanıyorum dknfddf.
| |
|
| |
Marlayna Hawnsqué Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Kibirli. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 9:39 pm | |
| şu resimlerdeki ilk çirkin kim dlkndf. | |
|
| |
| Konu: Geri: makeyourchoice & nedüğübelirsiz. Perş. Eyl. 16, 2010 9:42 pm | |
| çirkin mi ne çirkini asdjaksd .D | |
|
| |
| makeyourchoice & nedüğübelirsiz. | |
|