| elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine du Marchand Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| |
| |
Floja Feodora IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak Perş. Eyl. 16, 2010 3:59 am | |
| OMG. bunlar harika | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak Perş. Eyl. 16, 2010 4:00 am | |
| Arda da istiyo eed istiyo Zooey'e ve Gaspard'a | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak Perş. Eyl. 16, 2010 4:01 am | |
| Oha Elisssssssssssssssssssssssss! x3 Hepsi harika bunların ya hepsi. Simone ve Rachel isterim o kadar ühüühüühü. | |
|
| |
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak Perş. Eyl. 16, 2010 4:09 am | |
| Enee. Tağam yaparım ama taksit taksit. dsfşgkdşfsg. Arda zaten sana o kadar soru sordum ki borcum bilirim. Ecc <3 Simone sende olduğu sürece <3 Hepsinize tenk yu <3 | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak Perş. Eyl. 16, 2010 4:12 am | |
| İdil de hani bana hani bana demiş. Tapıyoruuuz. | |
|
| |
| Konu: Geri: elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak Perş. Eyl. 16, 2010 4:17 am | |
| İdiloy, taksit taksit dediğim gibi. şdfk. Bugün kaç tane kastım bi bana sor bi sor bakalım. saşkjasdf. çok kastım evet. şimdi de defter geçiricem o yüzden yarın sonraki gün ya da yarından sonraki günden sonraki gün belki de ondan sonraki güne yayıcam. .d
| |
|
| |
| elis'in çalışma konusu ; bkz. ad bulamamak | |
|