| Şizofren işte. *-* | |
|
+4Aurelia Seydoux Loriana Carmelli Blenn Alfredo Gardenzio Garrett Symphony Calista Whisper 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Symphony Calista Whisper Hogwarts Şifacısı
Rp Yaşı : 24 Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 5
| Konu: Şizofren işte. *-* Çarş. Eyl. 15, 2010 10:14 pm | |
| Aslında sitede yeni değilim ama yeniymiş gibi davranıyorum çaktırmayın falan. ajkgaajk Ya şimdi işte adım Sevim, Sevaaa, Sevoğ. Öyle yani. Yaşım 15. Antalya'da yaşıyorum. Evet Antalya'ya tapıyorum <3 Liseye başladım bu sene. Daha doğrusu başlicaağm. Ama istemiyorum. Ortamı bilmiyorum ezerler falan oh: Sonraa çok fazla takıntıları olan bi' insanım. Saç taramaktan nefret nefret ve yine nefret ediyorum. Yüzük ♥♥ Her türlü yüzüğe taparım. Alışverişten nefret ediyorum oh: Genelde deli olduğumu söylerler ama değilim yani. Değilim ben normalim *-* Din konusunda şeyim biraz. Öyle işte. Geçen gün bu konuyla ilgili konuşuyorduk ha bir de kadın-erkek ilişkileri vardı. İşte anneannem sana bi' şey demiyorum sen uçmuşsun dedi bana. Uçamadım henüz ama çok istiyorum. Sonracııma siyasete ve felsefeye tapıyorum. Ortalık yerde siyaset ve din konuşuyorum sonra başım belaya giriyoğ falan *-* Kemalistim been ♥ Imm sonraağ IRON MAIDEN[o aşk ♥♥♥ ], Children Of Bodom, Black Sabbath, RAMMSTEIN[çirkeflerim ♥♥♥ ], Epica, Alice In Chains ve bu tür grupları dinliyoruuum işte u.u Hayatımın önemli bir kısmını müzik kaplıyor zateen. İspanyolca aşkım var. Sonraa Jay Leno'ya takmıştım bi' aralar. Evlenmek istiyordum onunla. İşte saçlarımız pamuk şekerden olsa kafamızı yiyebilirdik diye düşünüyorum. Aslında ŞizofrenKurbağa olarak bilenler vardır belki aranızda beni. Oğf bilmiyorum işte. Sonraa düğünlerden ve ev gezmelerinden hiç haz etmem. ! *-* Öldürücekler beni. Zaten evlenmicem de ben. En iyisi dost hayatı beyler. (Y) Karışanın şey yaapanın yok. Hem günah olduğunu da düşünmemekteyim. Başka başkaa ımm Victoria's Secret'a ölürüm, adına, meleklerine ölürüm onun. Mankenleri basitmiş gibi görüyorlar ama değil. Öyle görenlere karşı savaş açtım. Mankenler basit değil taam mı! hıh: Sonraa mesela Robert Pattinson'dan haz etmem ama bir aralar gay diye şeetmişlerdi. Doğru değil yani. Justin Bieber'ı da sevmem ama dalga geçmeleri hoş değil. Öyle yani. Çanta takmaktan nefret ediyorum. Ne kadar sinir bozucu bi' şey o yaa. Ama ama ama TOPUKLU LOVERS. Ben o topuklulara ölürüüğm. How I Met Your Mother beni yarıyo' ama herkesin aksine Robin ve Barney yerine Ted ve Robin tarafındayım. Hatta sevgili olmaları için ağlamışlığım var. Two And A Half Man'e tapılışko. Jake resmen benim erkek karakterim. İstiyorum gelsin bizim eve o ♥♥♥. The Big Bang Theory, The Tudors falan. Onları izliyorum işte. Eh sanırım şu an aklıma gelenler bunlar. Okuyun Tanışalım. Kaynaşalım. Yorum yapın falan. Öğptüm. | |
|
| |
Alfredo Gardenzio Garrett V. Sınıf Gryffındor
Nerden : New York Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 71
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* Çarş. Eyl. 15, 2010 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Loriana Carmelli Blenn Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24. Belirgin Özellikleri : çok çalışkan bi' insan o. Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 4
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* Çarş. Eyl. 15, 2010 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Aurelia Seydoux V. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : sırıtkanlığı Nerden : cebimden Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* Perş. Eyl. 16, 2010 4:36 pm | |
| Hoşgeldin. Saç taramaktan nefret etme ve çanta takmama şeylerini paylaşmaktayım asdfg. Yaşasın takıntılaaar. | |
|
| |
Freja Lynxie V. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* Perş. Eyl. 16, 2010 5:57 pm | |
| Saç taramaktan nefret ederim ama çantaları severim. Ha, bi' de topuklu sevmem ama seni severim. Senden sonra geldiğim için hoşceldin yok asdafsa | |
|
| |
Maximillian Jorgensen V. Sınıf Hufflepuff
Belirgin Özellikleri : çapkın, fazlasıyla. Ahahaa hele bi yakalayayım var yaa. Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* Perş. Eyl. 16, 2010 7:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* Cuma Eyl. 17, 2010 12:30 am | |
| Aa Eda ortak noktalarımız var x3 akjhak Betüül lavya .L akjhak Kadir sen misin? jhkjshkj | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| |
| |
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* Cuma Eyl. 17, 2010 1:27 am | |
| İDİL | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| |
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Şizofren işte. *-* C.tesi Eyl. 18, 2010 6:05 am | |
| Selam Sevim. Beni tanıyorsun adım Ozan. | |
|
| |
| Şizofren işte. *-* | |
|