| Delilah | |
|
+2Freja Feodora Delilah Beverwill 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Delilah Beverwill V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Hırçın, kendine güveni tam, zeki, ukala, inatçı, asi, sevecen.. Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 15
| Konu: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 3:48 am | |
| & Delilah'a arkadaş lazım. Adını da değiştirmeyi düşünüyorum bu kızın ya hoşuma gitmeyen bir şeyler var. Neyse. ^^ Delilah kısaca; hırçın, asi, arkadaş canlısı, inatçı, hırslı, samimi, sevecen ve sıcakkanlıdır. Derslerine ve arkadaşlarına önem verir. Cesur ve özgüveni yüksek bir kızdır, utanmaz ya da çekinmez.
Arkadaşlar, dostlar, düşmanlar, partnerimsi olaylar, aile kurguları, özel kurgular. Ne olursanız olun gelin. ^^ | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 3:50 am | |
| | |
|
| |
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Hırçın, kendine güveni tam, zeki, ukala, inatçı, asi, sevecen.. Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 15
| Konu: Geri: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 3:51 am | |
| Ah Ecc seninle düşman olmak içimde bir yumru oluşmasına sebep olsa da Gry ve Sly napalım kader. ^^ Tamam düşmanız. Eklemiyorum mesaja üşendim. dşflgj.
| |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 3:52 am | |
| Al benden de o kadar yavrum. Lejanta gelirsin sonra boşver adsaf. | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 3:52 am | |
| Şimdi benim ikizim var ya, Mathias. Geçen yıl ona seni ayarlamaya çalışmışım ama kendisi biraz sorunlu olduğu için -eda öptüm- olmamış ama biz o sayede fırend olmuşuuuz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 3:54 am | |
| Oley dabıl kurgu. Tağam, sen zaten Camille'canla da best firendsin dimi çıbıkım <3
| |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 4:02 am | |
| | |
|
| |
Symphony Calista Whisper Hogwarts Şifacısı
Rp Yaşı : 24 Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 5
| Konu: Geri: Delilah Çarş. Eyl. 15, 2010 10:08 pm | |
| Seni yiyen bir büyüüğün olabilirim. .L abla-kardeş gibisinden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Crystale du Marchand V. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : bencil. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 17/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: Delilah C.tesi Eyl. 18, 2010 12:04 am | |
| Heyoo bebeğim k5. Slytherin olmam sorun değilse dost tabikii. Konuşmuştuk zaten :G | |
|
| |
Beatrice DeGarcia V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Garip bir Gry. olduğu kesin Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 16/09/10 Galleon : 0
| |
| |
| Delilah | |
|