| Sey hay tu mi. | |
|
+2Alfredo Gardenzio Garrett Laudine Molyneux 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Laudine Molyneux V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : On beş. Belirgin Özellikleri : Alperenci. Ve "Ay lav şi meyks mii, şi iz may hart, şi iz may layf" diye şarkı söylemeyi seviyor. Nerden : Fırens, Peağris. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 1
| Konu: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 9:48 pm | |
| "Merhaba arkadaşlar ben Sıla RP yapalım mı hey hey ne güzel" tarzı bir giriş olmasın ama adım Sıla yani. İzmir'de yaşıyorum, 13 yaşındayım. Yaklaşık bir yıldır RP yapıyorum. Bu sene dersler sebebiyle kendimi internetten uzaklaştırmayı plânlıyorum ama. Arkadaşların taktığı lakaplar arasında Sılz, Sılı, Sıela, Cadı Sila ve Sılartiz bulunur. Artizliklerimle bilinirim, dşkgdg. Ayrıca ben bir Queen hayranıyım, özellikle Roger Taylor'a bayılırım. The Prophet's Song'a taktım şu aralar. Dış görünüş itibariyle arkadaşlar beni daha çok Brian May'e benzetirler. Saçlar falan. Alperen'e ve Ela'ya tapıyorum ben de. Ben bir Alperenist - Elaist karışımı varlığım. Öyle. | |
|
| |
Alfredo Gardenzio Garrett V. Sınıf Gryffındor
Nerden : New York Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 71
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 9:50 pm | |
| Hoşgeldin bende Queen hayranıyımdır =) | |
|
| |
Rp Yaşı : On beş. Belirgin Özellikleri : Alperenci. Ve "Ay lav şi meyks mii, şi iz may hart, şi iz may layf" diye şarkı söylemeyi seviyor. Nerden : Fırens, Peağris. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 9:52 pm | |
| Hoşbulduuk. Vay canına! Çevremde Queen hayranlığımdan bıkmış olan bir sürü insan varken senin varlığın ilaç gibi geldi. | |
|
| |
Alfredo Gardenzio Garrett V. Sınıf Gryffındor
Nerden : New York Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 71
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 9:53 pm | |
| Bende tam olarak öyle düşündüm senin hakkında =) Hele şükür bir Quenn hayranı dedim =) | |
|
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 9:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 9:56 pm | |
| Ah, ah, keşke çevremizdeki herkes Queen hayranı olsa da böyle düşünmesek artık. Hoşbulduk, yeaa. Kaan birkaç artizliğime seni de katmayı plânlıyorum haberin olsun. | |
|
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 10:04 pm | |
| | |
|
| |
Agnessa Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| |
| |
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 10:29 pm | |
| Of Eloşum maalesef yaa. Ben neden 49 doğumlu bir moruk değilim! xD AMA BEN SENİ YERİM. BEN SANA BİTERİM ÖLÜRÜM. SONSUZUN SONSUZ KATI TAPIYORUM SANA ŞDGJKDFJD Hoşbuldum aşkitom. <3 | |
|
| |
Agnessa Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 10:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Salı Eyl. 14, 2010 10:39 pm | |
| BEN DEEE. <3<3
Helo meyt. Dşhgkdşf. | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Sey hay tu mi. Çarş. Eyl. 15, 2010 6:57 pm | |
| Hoşgeldin SIla. Bende Ozan. T. memnun oldum. | |
|
| |
| Sey hay tu mi. | |
|