| ardaaaa. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| |
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: ardaaaa. Salı Eyl. 14, 2010 4:18 am | |
| Dakika başı sana geber diyorum sen de bana diyosun ama bi halt olmuyo ikimizi de. İdilin kocası olmasan ne yapardım acep sana. Tamam be yapamam belki ama havamız olsun diye yazdık yani. Bütün daş ünlüleri alıp bana partner yaptırmadığın için sana olimpik boy tebrik koyuyorum Arda bu arada. Geberme inş. Bu arada baldızlığımı sonsuza kadan korucaaaam. Uzun lafın kısası iyisin hoşsun ama beni deli eden en önemli varlıksın falan. xD Hade hade iyisin. demişim adsafsa. + Eniştedir, candır, bitanedir, sevilir ahah. | |
|
| |
Mathias Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: ardaaaa. Salı Eyl. 14, 2010 3:07 pm | |
| İbiiiiiş. Dk'ya ilk geldiğinde çok ezikti sonra aynı okulda olduğumuzu öğrendik okulda yanıma gelip dedi ki sen aurelia mısın zzz Aslında sen adreana mısın da demiş olabilir, o zamanki adm öyleydi galiba. Neyse işte sonra ben dedim ki evet. O da tamam diyip gitti fjdafgadhjfga Sonradan arkidiş olduk ikide bi site açardı ama sadece iki üye olurdu sitede bi ben bi de o asdfds Hep çatlak çatlak kurgular bulur bi keresinde cold case'ten kurgu çalıcaktı az kalsın ama ben son anda yakalamıştım ve gıcık olmuştu ehehe. Hmm. Öyle işte, ailecek seviyoruz kendisini aile derken benim ailem değil rp ailesi tabi :fgi: | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: ardaaaa. Salı Eyl. 14, 2010 6:59 pm | |
| Arkadaşım kopi past mı yaptın bilmiyorum da. Şu anda yazdığın siteyi kim kurdu merak ettim | |
|
| |
| Konu: Geri: ardaaaa. Salı Eyl. 14, 2010 8:42 pm | |
| Maziden bahsediyodum olum, amma komplekslisin sdahsjgd. Şimdi öyle olmayabilir ama eskiden öyleydi ayrıca SEN ADREANA MISIN DİYE SORDUĞUNU İNKAR EDEMEZSİN :A
En son Mathias Scwalkesz tarafından Salı Eyl. 14, 2010 8:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: ardaaaa. Salı Eyl. 14, 2010 8:47 pm | |
| Eda mısın diye sormuştum ve hatta o soruyu Ece'ye falan da sormuştum askjhjad | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: ardaaaa. Salı Eyl. 14, 2010 8:49 pm | |
| al işte. hala burda arda demek yalan yanlış auto message demek asdfg yeni bir sözlük bastırcam tdk'ye değerini bil | |
|
| |
| Konu: Geri: ardaaaa. Salı Eyl. 14, 2010 8:54 pm | |
| Eda yazıyo ki orda. o.O KIVIRMA HEMEN :A | |
|
| |
| Konu: Geri: ardaaaa. Çarş. Eyl. 15, 2010 1:26 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ardaaaa. Çarş. Eyl. 15, 2010 1:47 pm | |
| Gerçek isim şeysinde. Ben olduğum belli yani. İçimdeki küçük ses her şeyi yanlış anladın diyo bana ama neyse sdfags. | |
|
| |
| ardaaaa. | |
|