| Bitanedir o : Eceeem <3 | |
|
+9Desdemona Kælgrad Ritza Lycaon Agnieszka Wacniowski J. M. Heath Laxell Venus Wheel Mathias Scwalkesz Freja Feodora Marchelle Scwalkesz Floja Feodora 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adrien Marques V. Sınıf Hufflepuff
Rp Yaşı : 16 Belirgin Özellikleri : nasıl hafflepuff'a düştü anlayamaması Nerden : Rome Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 5
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 2:29 am | |
| aldım da geldim hadi bakalım.. sly alımları kapalıymış. Rav olim dedim o da kapalı çıktı | |
|
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 2:34 am | |
| Gryffindor ol yasak aşk oliyim ben sana talibim Eren. adsf. | |
|
| |
Rp Yaşı : 16 Belirgin Özellikleri : nasıl hafflepuff'a düştü anlayamaması Nerden : Rome Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 5
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 2:37 am | |
| eren gryfindoru nasıl oynatsın.. tanıyamadın mı beni hiç.. ben alışmışım yeşil rengi görmeye :DD: huff mı olsam lan süper çelişki çıkar hee.. tmaam huff olucam hep merak etmişimdir onların ortak salonu | |
|
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 2:38 am | |
| Bende sana Sly'de alışkındım sadf. Ol ama ben sana talip olcam başkasını almıyosun? adsaf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 3:36 am | |
| artık sarardım.. | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 3:51 am | |
| Sarı sarı kul olursun sende. (H) | |
|
| |
Delilah Beverwill V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Hırçın, kendine güveni tam, zeki, ukala, inatçı, asi, sevecen.. Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 15
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 3:53 am | |
| Şincik onun yanaklarını alıcıksın sıkıcıksın. Evet, o bir BFMV'ci o bir Fever'cı o bir Matthew fan. O bir Ecc onu değiştiremezsiniz. Desdemona adını gördüğümde o karakter Ecc değilse kafayı yerim. Onu ilk Dess'le tanıdım ve hala Dess'le tanıyorum. Freja'nın sana ait olduğunu da yeni öğreniyorum biliyo musun? Yaşasın kafasız elomelo.
| |
|
| |
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 4:08 am | |
| Şimdi onunda o yanaklarını sıkarım, yerim, öperim. Fever'ı alsınlar bana ühü. BFMV + Matthew benimdir evet evet evet. (H) Hey gidi Dess hey Charles neler etti ona öğrencilikten yetişkinliğe terfi ettiğinde neler yapmaya başladı bak. Hep Charles yüzünden adsf. Olsun yavrusu yesin seni Freja ahah. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 4:13 am | |
| - Delilah Maitland demiş ki:
Şincik onun yanaklarını alıcıksın sıkıcıksın. Evet, o bir BFMV'ci o bir Fever'cı o bir Matthew fan. O bir Ecc onu değiştiremezsiniz. Desdemona adını gördüğümde o karakter Ecc değilse kafayı yerim. Onu ilk Dess'le tanıdım ve hala Dess'le tanıyorum. Freja'nın sana ait olduğunu da yeni öğreniyorum biliyo musun? Yaşasın kafasız elomelo. oha lan elis de burda .. herkes burda.. neyse eceme bende bir yorum yazim ilk günden uyari almiim hayatımda tanıdığım en anlayışlı partner o.. bir zaman ps konusunda becereksizliğin daniskasını yaşarken artık benim bile takım istediğim biri haline geldi.. takım demişken ecem partneriene bir takım çek hadi be gülüm : : :D | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| |
| |
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 4:22 am | |
| Ben Wishaw böyleydi sanırım kokudaki pis adam işte | |
|
| |
| Konu: Geri: Bitanedir o : Eceeem <3 Çarş. Eyl. 15, 2010 4:32 am | |
| Haaaaaa. O filmi bana Berkay izletmişti. Bak kötü oldum şimdi ühü. Yapıyım sana PM atarım been. Ceza alcaz valla. Hadi çok öptüm adsaf. | |
|
| |
| Bitanedir o : Eceeem <3 | |
|