| Fernandooo. | |
|
+9Desdemona Kælgrad Catherine du Marchand Loriana Carmelli Blenn W. Theodore Woodcomb Symphony Calista Whisper Floja Feodora Freja Feodora Ritza Lycaon Fernando Lycaon 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fernando Lycaon Moulin Rouge Sahibi
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Hovarda. Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 7
| Konu: Fernandooo. Ptsi Eyl. 13, 2010 9:46 pm | |
|
Fernando' yada birilerini arıyorum. Bar sahipliği nedeniyle tanınan biri olacak Fernando. Aklımda bir iki kurgu var. İsteyenlerle gerçekleştirebiliriz. Ayrıca Moulin Rouge için çalışan arıyorum garson, müzisyen, barmen gibi. Diğerleriylede farklı kurgular yaratırız sorun değil ajskda .D
Fernando' nun görüştüğü bir bayan karakter daha arıyorum. İdare ettiği diğer bayanlardan farklı olarak daha sık görüştüğü biri. xLoriana Carmelli Blenn
Bir iki tane sıkı dost arıyorum. Aralarından su sızmayacak. Kız veya erkek fark etmez. Mümkünse yetişkin olsun. xVenus Wheel xChristopher Letinson xBradley Henry Loosen xCandice Laxell
Üç dört tane arkadaş. Takılabileceği kişiler. xMarlayna Hawnsqué
Kuzen veya kız kardeş olabilir. Soyadı sorunu çıkmadığı sürece. xRitza Lycaon
Son olarak arada bir flört edebileceği bir iki kız karakter. xSympony Calista Whisper
ek kurgular; xFloja Feodora: Moulin Rouge müzisyenlerinden. xSympony Calista Whisper: Eski sevgili. xW. Theodore Woodcomb: Moulin Rouge' ı sık sık ziyret eden bir müşteri. xLoriana Carmelli Blenn: Moulin Rouge' ın belalı bir müşterisi. Fernando ona bir sempati duyuyor. xCatherine du Marchand: Loriana' yla tartıştıkları gece, ortalığı sakinleştirmeye çalışan kumral hatun. xDesdemona Kælgrad: Fernando' nun her zaman ilgisini çekmiştir.
En son Fernando Lycaon tarafından C.tesi Eyl. 18, 2010 1:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 18 kere değiştirildi | |
|
| |
Ritza Lycaon V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Sivri zekası. Nerden : Tımarhane. Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: Fernandooo. Ptsi Eyl. 13, 2010 10:31 pm | |
| bundan kız kardeş olayım ^^ serbest mesleğimi darlena yapıcam ki inşallah onu biliyosun felan. marlayna'yla ilgili bir kurgu gelmedi aklıma sen kris sevmezsin. yani uygunsa bunlara talibim efenim ^^ belki başka kişilerlede yapmak istersin ki seni sıkmaktan korkuyorum yağmur sdfghjklş. | |
|
| |
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Hovarda. Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 1:25 am | |
| | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 1:43 am | |
| Farklı kurguya Dess akabilir şahsen adasfs. Ama nereye atarsan at yavrum. Venus var o da şifacı ama manyak bi şifacıya onuda at bi yeree. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 1:52 am | |
| yihu Desdemona mezarlık şoov Venus kanka stayla olsun :D | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 1:57 am | |
| Yaşasın taaam. <3 Mezarlıkta yapabilirler yine bişiler ahah. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 2:42 am | |
| olabilir k5. çarpılmayalımda jkada .d | |
|
| |
Floja Feodora IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 3:19 am | |
| Heey,benide bir yere at. Ama akraba olmasın asdfg. Farklı bişey olabilir. Mesela arada barında çıkıp şarkı falan söylerim. .D.D | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 3:43 am | |
| yihuu ekledim bile asdjk .D | |
|
| |
Floja Feodora IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Fernandooo. Salı Eyl. 14, 2010 3:48 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Çarş. Eyl. 15, 2010 3:19 am | |
| coştuk falan sjkda .d *başka kimse yok mu sadajk .d | |
|
| |
Symphony Calista Whisper Hogwarts Şifacısı
Rp Yaşı : 24 Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 5
| Konu: Geri: Fernandooo. Çarş. Eyl. 15, 2010 4:05 am | |
| DÜKKANININ İSMİNE TAPARIM TA'AM MI! ekle o dediğin yere o zaman. Arada karıştırabilirler bi' de jsgjhb | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Çarş. Eyl. 15, 2010 8:32 pm | |
| | |
|
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Fernandooo. Çarş. Eyl. 15, 2010 9:58 pm | |
| O zaman bakan da barına sık sık uğrayan birisi olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Çarş. Eyl. 15, 2010 10:06 pm | |
| | |
|
| |
Loriana Carmelli Blenn Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24. Belirgin Özellikleri : çok çalışkan bi' insan o. Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 4
| Konu: Geri: Fernandooo. Çarş. Eyl. 15, 2010 10:24 pm | |
| İlk önce barında neden servis gecikti diye cıngar çıkartiyim kavga edelim. Sonra yollarımız kesişsin falan Yağmur ahjfagh | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Çarş. Eyl. 15, 2010 10:26 pm | |
| Kurgu süper ekliyorum sakjl .d | |
|
| |
Catherine du Marchand Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 12:54 am | |
| Ben de o huysuzluk yapan sevgili Loriana'nın yanındaki arkadaşı olacağım. Onu sakinleştirmeye çalışan. ^^ Evet biz de öyle tanışırız işte. .D | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 12:56 am | |
| ahaha. iyi fikir asdjk .D | |
|
| |
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 1:03 am | |
| Birimizden birinden hoşlansın Fernando, genç ve bekarız. Evet, ben gönüllüyüm Sevimoy'u bilmiyorum o da gönüllü olur herhalde apsdklfasd. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 1:05 am | |
| Sevil'le kurgu oluşturmuştuk, partnerimsi bir durumumuz var asjdka .d
| |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 1:08 am | |
| Flört eden kısmı boş ya ondan demiştim. Uf keşke msn smiley'lerini burada kullanabilsek, hiç ifade edemiyorum kendimi. Neyse o zaman ek kurgumuzla tanışmışlık arkadaşlık olarak kalıyoruz, o da iyi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 1:11 am | |
| Daha ilginç kurgular uydurabiliriz ya sajkda .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 1:22 am | |
| Kurgu konusunda daha berbatını bulursan ara beni. Bazen çok ilginç fikirler gelir aklıma bazen de hiçbir şey. Şu an aklıma gelen mesela Catherine'in sevgilisiyle sizin barda ayrılmış olmaları. Hım, ne biliyim bi kadınla görmüş olabilir sonra barda olay çıkarabilir. Ondan sonra birkaç shot yapmak için barında takılırım o gece. Ne biliyim ordan da bir şeyler çıkabilir. Yani olayı yaratıyorum şimdi ama Fernando'yla ne alakası var şimdi bu olayın? Onun bağlantısını kuramıyorum şadkfdf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Fernandooo. Perş. Eyl. 16, 2010 1:26 am | |
| Catherine' in sevgilisi Fernando' nun arkadaşı falan olabilir .p | |
|
| |
| Fernandooo. | |
|