| A y s s .#~ | |
|
+5Lysander Allison Marchelle Scwalkesz Lexie Devereux Fernando Lycaon Ritza Lycaon 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Ritza Lycaon V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Sivri zekası. Nerden : Tımarhane. Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 1
| Konu: A y s s .#~ Ptsi Eyl. 13, 2010 9:07 pm | |
| Ben Aysenur, 14 yaşındayım. Ama 15'ime az kaldı. İzmirliyim ve İzmir'de yaşıyorum. İngilizce'den nefret eden biriyimdir. Matematik sorusu çözmeyi çok severim nedense. Yaklaşık on aydır rp yapıyorum ama rp tarzı şeyleri kendimi bildim bileli yazarım. Ben tiyatro senaryosu ve film senaryosu yazmayı çok severim ki zaten ileride Senarist olmak istiyorum. Ama bu işteki para maliyeti ne durumda pek araştırmadım. Ama bildiğim kadarıyla eğlenceli bir meslek. Uykuya ve yemek yemeye zaafım var diyebilirim. Bazı günler yanımda davul çalsanız uyanmam. Sabahtan akşama kadar ne yesem doymam ama nedense hala kilo almayan bir bünyem var. Sürekli taklit yaparım ama toplum içinde bu konuda utangaç on kızdan biriyim. Müzikle aram gerçekten iyidir, gitar ve piyano çalmışlığım vardır. R&B ve Hiphop tarzı müziklerde dans etmeyi baya seven biriyim ama bu konuda eğitim görmedim. Felaket bir Ed Westwick ve Bradley James hastasıyım, zaten bütün günüm Cnbc-e izlemekle geçer. Spordan pek haz etmem, ama yüzmeyi severim. Ve canım sıkılınca deli gibi koşarım. El işine yeteneğim yoktur ki TT dersi benim kabusumdur. Arabalara ve ucu çok keskin bıçaklara fobim var. Nedense sinirli bir insanım ama içimde tavşan tüyü gibi yumuşak bir insan var. Yani hassas. Hayvanlarla aram iyi değildir. Yazlığımızda horoz ve tavşan besledim ama horozu hep yemeyi hayal ettim diyebilirim xD Ve bendeniz yağmurlu havaları ve yağmur ormanlarına bayılırım. İlgimi çeken bir şey daha fotoğraf çekmektir ama bu konuda yaptığım şeyler sadece bir deneme. Ben okul zamanları defterlerimi hep karalarım ve öğretmenlerede gösteririm bunları, çünkü ben hafif çatlak ve delidolu bir insanım. İşte uzattım sanırım baya, blablabla. Bye. Ne kadan çok ama kullanmışım
En son Ritza Corradéo tarafından Salı Eyl. 14, 2010 12:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Fernando Lycaon Moulin Rouge Sahibi
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Hovarda. Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: A y s s .#~ Ptsi Eyl. 13, 2010 9:34 pm | |
| Biz tanışıyomuyuz ki ? | |
|
| |
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Sivri zekası. Nerden : Tımarhane. Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: A y s s .#~ Ptsi Eyl. 13, 2010 9:40 pm | |
| Bilmem olabilir sdfghjklş | |
|
| |
Lexie Devereux V. Sınıf Slytherin
Nerden : Lyon. Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 33
| Konu: Geri: A y s s .#~ Ptsi Eyl. 13, 2010 9:44 pm | |
| Hojgeldin Ayşenur ^^. Ben Ece =D. Bıçak fobisi bende de var, ayrıca Ed Westwick ve Bradley James ve CNBC-E <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: A y s s .#~ Ptsi Eyl. 13, 2010 9:48 pm | |
| Hoşbulduk ece dslhlsdf. <3<3<3 tabisii onlar çok sevilirler felan ldnflsadn. | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: A y s s .#~ Ptsi Eyl. 13, 2010 9:49 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: A y s s .#~ Ptsi Eyl. 13, 2010 9:51 pm | |
| hoşbulduk lan idil dlsfnlsdnl. eheh demek geldi içimden :p | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: A y s s .#~ Salı Eyl. 14, 2010 7:35 am | |
| Hoşgeldin Ayşenur. Bende Ozan. T. memnun oldum. | |
|
| |
Alfredo Gardenzio Garrett V. Sınıf Gryffındor
Nerden : New York Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 71
| Konu: Geri: A y s s .#~ Salı Eyl. 14, 2010 3:22 pm | |
| | |
|
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| Konu: Geri: A y s s .#~ Salı Eyl. 14, 2010 5:37 pm | |
| Yavrum adsf. <3 Hoşgeldin kader ortağım adsaf. | |
|
| |
Dementia Drosilla IV. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : inatçı. Nerden : finlandiya Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: A y s s .#~ Salı Eyl. 14, 2010 6:49 pm | |
| Bazı günler yanımda davul çalsanız uyanmam. **depremde uyanmadım hı hı Müzikle aram gerçekten iyidir, gitar ve piyano çalmışlığım vardır.**aynen ben ona bide yanflütte ekledim ama bak. Felaket bir Ed Westwick ve Bradley James hastasıyım, zaten bütün günüm Cnbc-e izlemekle geçer.*** yeaa. cnbce rocks. gossipgirl and merlin (L)(L)(L) Ve bendeniz yağmurlu havaları ve yağmur ormanlarına bayılırım. **çokçokçok, kokusuna sesine her şeyine (L) İlgimi çeken bir şey daha fotoğraf çekmektir ama bu konuda yaptığım şeyler sadece bir deneme.**BU EN ÇOK KATILDIĞIM BAK! başlık bile açtım burda Ben okul zamanları defterlerimi hep karalarım ve öğretmenlerede gösteririm bunları, çünkü ben hafif çatlak ve delidolu bir insanım. **ivetivetivet resmen analiz yaptım ha. ha bide kilo almıyomuşn ya sinir oldum sana o yüzden ama, huh. ben çok yemeyipte yine de ayı gibi olan bi kızım neyazıkki. edit::aaaa bide ben ece. tanışınca memnun olcam bence edit2:: biri Ian demiş yaa niye demiş neden demiş nooluyür | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: A y s s .#~ Salı Eyl. 14, 2010 7:30 pm | |
| allah belanı versin. pislik ikizimi istiyorum lan ben.
valla tanışalım mı sexy şey falan derdim ama kaç sene oldu hayatıma gireli , hesaplamakda güçlük çekiyorum valla. (heralde matematikten o kadar yanlış yapmanın bedeli buda) valla çok severiz ayşenur hanımefendiyi
kitap yazdık beraber, ömürümün en güzel yıllarını harcadım sana. ah ah, davul çalsanız uyanmaz ama şu anda beni telden arıyor al işte aaçıyım bari.
-efendim ayşenur hanım - sanki şirketteymişizde babamın sekreteriyle konuşuyormuşum gibi
asdf neyse hadi msn açıyımda rp yapalım.(içimde rp yapma isteği var, yabancıya gitmesin) | |
|
| |
| Konu: Geri: A y s s .#~ Salı Eyl. 14, 2010 9:56 pm | |
| *hoşbulduk =)) *ecc <3<3 kader ortağı dfdsfsdffg. yevrum yav kaçmaz senden mdnflsdnf. *ahaha ece analizine hayran kaldım ortak yönlerimiz fazla sanırım ddfdsfg. *Syd <3<3<3 öptüm seni kocaman ama | |
|
| |
| A y s s .#~ | |
|