Aurelia Seydoux V. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : sırıtkanlığı Nerden : cebimden Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 7
| Konu: Eda diye biri. C.tesi Eyl. 11, 2010 5:05 pm | |
| Hmm. Ben Eda, yeni 15 oldum, aslında tam olmadım ama olmuşum gibi davranın siz. A.M.A.L.'da (bkz. ardanın okulu) okuyorum, bu yıl 10. sınıfa geçtim bi de üstüne fen seçtim, bu sene napıcam bilmiyorum. Aslında 9. sınıfta olmam lazımdı ama bi yıl erken başlamışım. pihdepih: Neyse işte kitapları çoook severim, okuma hastasıyım, cips paketlerinin arkalarını, boş dairelerde pencerelere yapıştırılan gazeteleri, kredi kartı reklamlarında ekranın altından ışık hızıyla geçen yazıları bile okurum. Bissürü yazar vardır sevdiğim; Truman Capote, Albert Camus, Thomas Mann, J. D. Sallinger, Bret Easton Ellis, JKR, zart zurt. Dolayısıyla, miyopum. Bi' de vitiligom vaar. Şu Michael Jackson'daki hastalık, ehehe. Suratımda ve dizlerimde böyle kocaman beyaz lekeler bulunmakta, çok değil ama fark ediliyo yani. Pek takmıyorum demek isterdim ama takıyorum lan suratım lekeli sonuçta! :Y Müzik psikopatıyım bi de. :B Cd koleksiyonu yapıyorum, bütün paramı onlara yatırıyorum adsjfg. Post punk/new wave severim en çok, alternatif rock ya da '77 tarzı punk falan da dinleyebilirim. The Smiths, Joy Division, Wire, Public Image Ltd., The Clash ve Manic Street Preachers kafayı bozmama sebebiyet vermiş gruplardır. Hep plak koleksiyonum olsun istemişimdir ama param yetmiyo ahdsjhfg. Keman çalıyorum yedi senedir. Biraz da gitar tıngırdatabiliyorum ama kemanla kıyaslanamaz bile. Gitar çok sıkıcııı, evet bunu da söyledim pişman değilim. Beş yaşımdan beri polisiye dizi manyağıyım. X-Files'la başlamıştım (hala favorimlerimdendir Mulder seni çok seviyom sjdajhfas) ama şu an en sevdiğimi falan seçmem imkansız gerçekten çok var. Piyasadaki her polisiyeyi en az bi sezon izlemişimdir, o derece yani. Biraz dengesizim, bi asosyal çekingen utangaç biri olurum, bi tam zıttı geveze bi şey olurum, çok saçmalarım, takıntılıyım paranoyağım en ufak şeyde panikleyip hiiii şimdi nolucaaak hepimiz ölüceez moduna girme yeteneğine sahibim. Sitede çok tanıdığım yok aslında ama tanıdıklarıma el sallıyorum burdaan. :elsaallayanifade: ehehe bu kadaar. | |
|
Lexie Devereux V. Sınıf Slytherin
Nerden : Lyon. Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 33
| Konu: Geri: Eda diye biri. C.tesi Eyl. 11, 2010 7:55 pm | |
| Hoşgeldn Eda ben de Ece | |
|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Eda diye biri. C.tesi Eyl. 11, 2010 8:50 pm | |
| Hoş geldin Eda ben de Arda. Anlattıkların bizim okulun 10 /A sınıfına geçen. Benim sık sık yanına gittiğim ve şaşkın olan bir arkadaşımı anımsatıyor.
| |
|
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Eda diye biri. C.tesi Eyl. 11, 2010 8:51 pm | |
| Hoşgeldin Eda. Bende Ozan. İstanbul Avcılar Endüstri Meslek. Lise sona geçtim. T. memnun oldum. | |
|
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Eda diye biri. Paz Eyl. 12, 2010 12:06 am | |
| LAN TAKSİME BOMBA ATMIŞLAR VAR YA TIRSTIM VAZGEÇTİM GİDEMEMEM HAHAHAH & AMK BÖYLE İŞİN HAHAHAH | |
|
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| Konu: Geri: Eda diye biri. Paz Eyl. 12, 2010 1:05 am | |
| Hoşgeldin Edaa. ^^ Ne kadar tam tanışmayıp, tam yakın olmasakta göz aşinalığıyla bi sevgi var içimde adsaf. | |
|
Eloïse Lindström V. Sınıf Hufflepuff
| Konu: Geri: Eda diye biri. Paz Eyl. 12, 2010 6:06 am | |
| Aa selam. X-Files seyretmişliğim vardır bir dönem. shgfsdjfha. | |
|
Aurelia Seydoux V. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : sırıtkanlığı Nerden : cebimden Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Eda diye biri. Ptsi Eyl. 13, 2010 1:27 pm | |
| Hoşbuldum & memnun oldum hepinize asgfdg.
+ Bidıls cafe'ye de atılmaz heralde, gitçez olum o.O | |
|