O da değil de hoş geleli falan birkaç gün oldu sanırım. Her neyse herkesin başlığına tek tek yazmaya üşendim işin kolayına kaçayım dedim. Aslında birden karar verdim birazdan vazgeçebilirim bu başlıktan. İşte insanlar bana Büşra Coşkun derler 16 falandırımdır biraz. Sonra siteden pek fazla tanıdık olduğunu sanmıyorum. Deniz falan var işte. Kişiliğimden bahsedetmem mi gerekiyor şimdi? Böyle bir yazı yazmayalı bir sene olmuştur, evet. 3 seneye yakındır repe işleriyle uğraşırım. Fena da yazmadığım söylenir. bkz: egosu şişen ergen liseli. Orda burda hatta şurda görmüş olabileceğiniz çok karakterim vardır benim. En çok sevdiğim Adely cadısı oldu ama itiraflar. O kim lan demeniz mümkün. Adaline Llew Meijer diye uzatalım onu. Gryffindor kızı işte. Pis. Sonra Marseglia Svenja Vaquier ile görmüş olmanız büyük ihtimal. Kurgudan dolayı her yere taşımam istenen bir karakterdi kendisi. Duygusal Slytherin. hmm sonra Marseglia insanı Alexis Bledel'la bütünleşmiştir. Hatta ben de öyle. İnsanlar Büşra bak sitede Alexis boş gel kullan gibilerinden beni üye etme girişimlerinde bulunurlar vesaire. İlk repe sitemden beri Alexis kullanmamdan ötürü Alexis kullananlara sinir olurum. Genelde bir Alexis kullanıcısı berbat kullanır o nedenle. Yoksa kıskançlık falan np. Egomu biraz daha şişireyim. Alexis Bledel'ı en iyi kullanan falan da denilmiştir hakkımda. Tamam bu kadar yeterli patlarsa kötü olur. Sonra Gretchen Gleason isimli bir karakterim vardır, Josette Meijer/Lendreth vs. Bunlar da benim karakterlerimdir. Meijer, Lendreth, Lindquist, Vaquier gibi saçma soyadlar bana aittir. Genevieve Lindquistle Natalia kullanmıştım mesela onu da hatırlıyorum. Metres falandık asd. Sonra daha gerilere gitmek gerekirse Alexis Melody Black isimli şahıs da ben oluyorum. Sitede de bir Alexis Black gördüm sanırım. Selam yollayalım. Severdim o karakteri. Arada kaçamak yapıp erkek karakter aldığım da olmuştur ama bütün kirli çamaşırları ortaya dökecek değilim şimdi. Neyse Tokat denilen saçma şehirde yaşıyorum. Tokat Fen'deyim falan fışmekan. Kişiliğimden bahsedeyim falan dedim ona gelelim. Konuşkandan ötürü geveze biriyimdir. Gevezeleri de hiç sevmem adfdf. Sonra komiksli şeyleri severim böyle güldürüşlü asdf. Buse'ye selam çakalım. Sonra çok fanatik bir insanımdır. Böyle saçma cümleler de kurarım. Fanatikden kastım; benimsediğim bir konu hakkında çok fanatik olurum. Mesela bu ara siyaset ve şu survivor olayında öyleyim. İnsanlar özellikle benimle konuşmak için kıçlarını yırtıyorlar bu konularda falan. Fanatik olduğum bir şey söz konusuysa hiç acımam insanları kırarım. O yüzden bana bulaşmayın bu konuda demeye başladım. Kendimi kontrol edemediğimi biliyorum çünkü. Arkadaşlıklara değer veririm addf. Hmm. Mesela yaşantımdan bahselim. Öyle 55 tane müzik aleti çalamam. Müziğe yeteneğim vardır doğuştan ama yapabildiğim hafiften gitar tıngırtatmak falandır. Kurstan sıkılıp yarım bıraktım evet. Amma ve lakin okul korusunda koro başıydım mikrofonla aram iyidir asdf. İlçe geneli bir şarkı yarışmasında da dereceye girmiştim evet çok büyük başarı asd. Ailem müziğe pek yönlendirmedi beni. Daha çok derslerle haşır neşir olmuşumdur. Başarım o yönde asd. İnek olmadım hiç ama. Çalışırdım anne zoruyla bir de temelim sağlamdı benim. Konuştuğum konuya bak inek olmadığımı ispatlamak zorunda değilim şu an için. İşte müzik olarak kafama güzel geleni dinlerim. Tabii öyle daldan dala atlamam. Genelde RockMetal tarzlarında dinlerim. Black Metal dinlemem ama ı ıh. Sevdiğim gruplar olarak aklıma pek bir şey gelmedi, iron maiden, scorpions, pink floyd, him, epica, opeth, soad, muse, skid row, beatles, cure, cold play(L), nightwish, the fray vesaire. Ayrıca meiko severim. <4. Ha unuttum söyleyim fear of the darktan sonra wasting love severim mesela asdsf. Photoshopla da ilgiliyimdir efenim. Bir buçuk yılı aştı sanırım kullanmaya başlayalı. Yetenek azıcık vardır ama öyle pür yetenekle donatılanlardan değilim. Photoshop göz zevki işi. Biraz da sabır, araştırma falan ister. Öyle. Cs2 iyidir Cs3 candır kandır diyenlerdenim. Cs5 falan zırva. Önermem. Böyle biriyim işte. Yazımı sonuna kadar okuyanlara kocaman teşekkürlerimi sunarım. Hepinizle tanışalım. Ne biçim de hevesliyim ben böyle enee. Fırat da sevilir ki. Oha dizilerimi yazmayı unutmuşum ben. Acaba başka neleri unuttum. Neyse. Popüler dizileri filmleri izlemek beni sıkar. Vıcık vıcık sevmem öyle. Herkesin dilinde. Heroes, Lost, GG'ler, One Tree Hill, Merlin, Dexter, Supernatural vesaire. Böyle başlayıp başlayıp devamını getirmediğim diziler o kadar çok. Daha uzun metrajları yazdım. Neyse ok by. asdf. oha uzun mu olmuş ne asd.
oha oha. neyse bu başlığa kimse yazmaz sanmıyorum ben ahaha.