Irena Lyubochka Bitkibilim Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
| Konu: i r e n a. Perş. Eyl. 09, 2010 1:16 am | |
| Eveeet bende Irena kızıburadamız için bir şeyler aramaya başlıyorum. Karekterin detaylı bilgileri [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sözü fazla uzatmadan başlıyorum.
AŞK. Bir partner. Evet aradığım kişi profesör olursa sevinirim. Olmazsa öğrenci hariç herkes olabilir. Öyle yani.
ARKADAŞLar. Çok iyi dostlar. Bu kişiler Hogwarts'tan çok yakın arkadşları olacak. Irena'nın Rusya'da hiç arkadaşı olmadığından bu kişilerle Hogwarts'ta tanışacak. elizabethwasserman.
Normal arkadaşlar. Bu bölümde sınırsız kişi olabilir. Hogwats'tan arkaşları.
DÜŞMANLAR. Arada takıştığı birkaç kişi. Çok büyük bir düşman aramıyorum. Sadece ara sıra takıştığı kişiler olacak. Bu kişiler Slytherin mezunu kişiler olabilir.
Aradıklarım bu kadar. Sizin kurgularınız varsa da kabul.
En son Irena Lyubochka tarafından Perş. Eyl. 09, 2010 2:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Elizabeth Wasserman Tılsım Profesörü
Rp Yaşı : 26 Belirgin Özellikleri : Neyi ne zaman yapması gerektiğini bilmesi Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: i r e n a. Perş. Eyl. 09, 2010 1:59 am | |
| Arkadaşlar, yakın olanlardan. ^^ Elizabeth'in profesörlük öncesi dünya turlarından birinde Rusya'da tanışmış olabiliriz. | |
|
Irena Lyubochka Bitkibilim Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: i r e n a. Perş. Eyl. 09, 2010 2:00 am | |
| | |
|