Benjamin Hugh Hogwarts Müdür Yardımcısı & KSKS Profesörü
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Bay Taa Çarş. Eyl. 08, 2010 10:06 pm | |
| Ben 16 yaşımdayımmm adım taha *-* zaten beni kesin tanıyanınız vardır. Anadolu Lisesinde okuyorum fln filan demeye gerek yok. Ps'ye yeni başladım arkadaşlar fln filan yardım ediyor tabi biri hariç "N" o kendini biliyor. xD Rp dünyasına dalalı 3. yılım bitiyor bu yazla beraber. Welcome 4. Yıll Cnbc-e de merlin,south park,heroes,dr. who fln filan izliyorum. Belki daha da vardır siz hatırlatın. Bu siteyi sevdimm, kanım kaynadı kanımcaaa hep beraber mutlu sezonlara yelken açarız umarım. *-* ... | |
|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Bay Taa Çarş. Eyl. 08, 2010 10:10 pm | |
| Hoş gelmişen Taa... | |
|
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Bay Taa Çarş. Eyl. 08, 2010 10:11 pm | |
| Hoş Bulmuşak | |
|
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Bay Taa Çarş. Eyl. 08, 2010 11:48 pm | |
| Selam Taha Bende Ozan. Siteye hoşgeldin. İstanbul Turkey yaş 17. T. memnun oldum. (: Msne verirsen eklerim msme kardeşim. Muhabbet ederiz. | |
|
| Konu: Geri: Bay Taa Çarş. Eyl. 08, 2010 11:49 pm | |
| Peki muhabbet edelim. Ben seni bir yerden tanıyor gibiyim. | |
|
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| |
| Konu: Geri: Bay Taa C.tesi Eyl. 11, 2010 1:46 am | |
| Phoda pek online olmayan bir tahayım. | |
|