Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| Konu: Venus. Çarş. Eyl. 08, 2010 5:16 am | |
| Desdemona'ya aradık sıra şifacı kızımızda. Venus'de arayalım bakalım bişicikler. Ailem var sağolsun. Ablacım, eniştecim falan falan. Tam aile kadrosu burada ne bilmiyorum ama. Öhm her neyse. Arkadaşmış dostmuş falan ne varsa arıyorum. Partnerde arayalım bakalım. Uzun lafın kısası işte aklınıza gelen kurgularlada ilgileniyorum arıyorum bişicikler. Karaktere dönersek Slytherin mezunu bi şifacı kendisi. Garipsemeyin olur böyle vakalar ahah. 23 yaşındadır. Aslında bunu da 21 yapmayı planlıyodumda ablamız büyük olunca 23 yapalım dedik. Çok değişken ruh hallerine sahiptir. Her an herşeyi yapabilir yani. İşini ve konumunu sevmektedir kendileri. Ucundan havalıdır. Kendisini çok güzel bulur ve harbiden de öyledir. Rachel Hurd Wood bu olm. <3 Efendime söyleyeyim sonracığıma deli doludur kendileri işte. İçmeyi gezmeyi onu bunu herşeyi sever. Bu kadarcık bilgi var kafamda lejant açtığımda tanırsınız sonra kendilerini. Eveet. ^^ | |
|
Blaise Laxell Uçuş Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Venus. Çarş. Eyl. 08, 2010 5:20 am | |
| Dost olmalıyız Rachel kaçmaz. Asdf.
| |
|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Venus. Çarş. Eyl. 08, 2010 5:25 am | |
| Ahan da böyle dalarım. Venus benim eşimin kız kardeşi sen de benim kardeşimsin. Romantik komedi tadında. Hem sürdüşün hem lovın birbirinizi. Tüü... | |
|
Blaise Laxell Uçuş Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| |