Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Okulda Dehşet. Çarş. Eyl. 08, 2010 1:31 am | |
| Üye olduğum her siteye koyuyorum, ahahahah. Sekizinci sınıftayken matematik öğretmenimize yazmıştık. Kod adı: Behçet.
Okulda Dehşet. Okulda dehşet, okulda dehşet Adı da Behçet, adı da Behçet
Okula geldi bu sene Sınıftan içeri girdi Herkesin gözleri pörtledi Dedik ki, nerden çıktı bu adam O dedi ki, sürpriz yumurtadan Sırıttı sarı dişleriyle, Her ders bizden ona Diş dostu sakız hediye
Okulda dehşet Adı da Behçet Okulda dehşet Beynimde manşet
Kocaman burnunu görenler gülmekten yarılıyor Behçet farkında değil, sinsi sinsi sırıtıyor Sınıfa girdi, konu anlatmadı Herkesi tahtaya kaldırdı Sınavda zayıf almamızdan vahşi bir zevk aldı Bir dahaki sınavda biz notları yükselttik Sınıfta kalmadık, lisede yüzünü görmedik Facebook'una bakıp koptuk, hasret giderdik
Yılbaşı partisi vardı, yanımıza gelip dans etti Ya da öyle bir şeyler yaptığını iddia etti Biz sınıfta konuşurken mutlu mutlu otururken Suratı aniden yanımızda belirdi Ağzının kenarında tükürükler birikti Burnumun direğini kırdı ağız kokusuyla Küçük şeytanımıza bile bağırdı Cırtlak sesi sınıfta yankılandı Her gün giydiği pantolonuyla
Hastaneden kaçmış heralde Bakıyorum hep Bakırköy'de Matematikten anlamıyo bize hocalık taslıyo Soruları cevap anahtarına bakıp çözüyo Behçet derler adına, dayanılmaz kokusuna Polise mi söylesek, yazık olucak çocuğuna Kendi gibi sınıfı da kokuyo Duvara çürümüş meyveler asmış Dayanın fazla kokmuyo dedi Tabi o kendi kokusuna alışmış
Arada bi cinnet geçiriyo Sınıfın ortasında hepimize böğürüyo ooooo, gerizekalı Etenşın Behçet, Etenşın Behçet Lütfen hareketlerine dikkat et ooooo, gerizekalı Test çözüyoduk sakin sakin Geldi kağıdımızı yırttı o hain ooooo, gerizekalı Bakiyim? Valla gerizekalı.
Kafasını kırasım geliyo bazen Ama kafası da kırılmaz bunun Ortasında koca bir burun Kafası pürüzsüz, ayna gibi Dişleri fosilleşmiş dinazor kemiği Hırkasına hastayız, suratına atılacak pastayız Sonunda sene bitti Biz gittik Behçet de gitti
Huzura erdim, peyy!
Aysun Duyar. & Eda Öztürk. & İdil Yüksel. *alfabetiksırayagöre,ehehe.
Tüm Hakkı Saklıdır. | |
|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Okulda Dehşet. Çarş. Eyl. 08, 2010 1:33 am | |
| Allah belanı vermesin senin | |
|
Persephone Eliza Ogden Gezgin
Belirgin Özellikleri : Soğuk tavırları Mesaj Sayısı : 163 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 65
| Konu: Geri: Okulda Dehşet. Çarş. Eyl. 08, 2010 1:42 am | |
| afdagfsdasdfa . mükemmel olmuş idil. ehhem dur neydi çok beğendim ki *-* | |
|
| |
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: Okulda Dehşet. Çarş. Eyl. 08, 2010 2:40 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Okulda Dehşet. Çarş. Eyl. 08, 2010 2:48 am | |
| | |
|