Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: KURALLAR Salı Eyl. 07, 2010 11:16 pm | |
| * Sadece Kurucunun seçtiği üyelere has bir gruptur. # Öncelikli kuralımız, gizliliktir bayanlar. Unutmayın ki gizliliğimiz herşeyimiz. # İlk kuralı ihlal edenler klüpten uzaklaştırılacak ve tarafımdan cezalandırılacaktır. # Klübe üye olabilmeniz için sadece davet edilmeniz yetmeyecektir, bir yeterlilik testine tabii tutulacağınızı bilin. # Her hafta (yoğunluğa göre 2 haftayda çıkabilir) toplantı yapılacak ve ritüellerimiz düzenlenecektir. Bu ritüeller hakkında size ayrıca bir açıklama yapılacaktır. # Unutmayın ki sizler birer leydisiniz! Davranışlarınıza bu ölçüde dikkat edin. # Kurucunun kurallarına karşı gelmek yahutta yargılamak sizin işiniz değil, buna cürret dahi etmeyin. # Klübümüzde 2 Öncü bulunacaktır. Bunlar sizlerle benim aramda elçi görevi görecekler ve klüp toplantılarının tarihini, yerini, saatini, içeriğini vs. sizlere bildirecektir. # Elbette kızlarımın birçok ayrıcalıkları bulunacak. Okul ile ilgili herhangi bir isteklerini hiç çekinmeden bana söyleyebilecekler ve gerekli hoşgörüyü göreceklerdir. # Her birinizin benim dersime girmesi zorunludur, bunu sakın unutmayın. # Birbirinize karşı asla kin, nefret gibi duygular beslemeyeceksiniz. Unutmayın burası bir kardeşlik! # Siz diğerlerinden farklı olarak karanlığın kudretine kucak açtınız, bu yüzden tercihinizi değiştirmeyi düşünmeyin. Eğer iyi yürekli ve çok vicdanlı biriyseniz burada işiniz yok! # Ve son olarak, tekrar ediyorum. Gizlilik herşeyimiz. Kimliğimizi açık edecek hiçbir davranışta bulunmayacaksınız. Özellikle Okul Müdürüne karşı.
Feodora D'OR | |
|