| Baran. | |
|
+12Lysander Allison W. Theodore Woodcomb Desdemona Kælgrad Feodora D'or Persephone Eliza Ogden Blaise Laxell Felicia Borgman Candice Laxell J. M. Heath Laxell Marchelle Scwalkesz Agnessa Wacniowski Joseph Audrinas 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Joseph Audrinas V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
| Konu: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:22 pm | |
| Selam ben Baran. 17 yaşındayım. Senfonik metal ve klasik müzik severim. Jazz hastasıyım. Sıkıcı biriyimdir. Çok konuşmayı sevmem. Pf ile 2,5, ps ile 2 senelik bir geçmişim var. Halen rezaletim ya. Rp ile olanı hatırlamıyorum ama en az 3. Pek dikkat çekici biri değilimdir. Belki de aynı sitelerde bulunduğum birileri vardır, bilmiyorum. Neyse hoşgeldim, hoşbuldum.
Ps.1 Copy-paste evet. Ps.2 Allah belanı verecek Odette.
| |
|
| |
Agnessa Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:26 pm | |
| Miğve'nin arkadaşı olan Baran mı, diye düşünürken nikine baktım öyle olduğunu farkettim. Ela ben de, benim Artemis olduğum bi' sitede Apollon olmuştun, o yüzden şöyle bi' tanışmıştık sanırsam ama çok konuşmuşluğumuz olmadı. Neyse hoş geldin tekrar. | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:27 pm | |
| | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:29 pm | |
| Ps.1 Reklam yapmamaya çalışarak reklam yaptığın için seni kocaman kutluyorum Ela. Ps.2 Merhaba Baran. Sanırım seni bu siteye ben getirdi. Açtın ,susamıştın (Rp'ye yani) seni bulup bu sıcak yuvaya getirdim. Ok bye. asdljas | |
|
| |
Candice Laxell Chocolate&Blood Sahibesi
Rp Yaşı : 22. Belirgin Özellikleri : Seksi bir kadın ve gizliliğe önem verir. Nerden : From your deepest desires. Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 9
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:31 pm | |
| Ahaha Baran da açmış başlık, hoş geldin asvdha | |
|
| |
Agnessa Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:32 pm | |
| Reklam mı? Ne reklamı yahu. Neyse bunu söyleyip başlıktan ayrılıyorum. | |
|
| |
Joseph Audrinas V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:34 pm | |
| Ela, evet o Baran benim. Hoşbuldum. İdil, hoşbulduum. Arda, ahah teşekkür ederim yardımların için. Ece, tabi kızım benim neyim eksik? Ayrıca o ünlünle gelme bir daha başlığıma.
| |
|
| |
Felicia Borgman Astronomi Profesörü
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:35 pm | |
| Geçen gün Deniz'e(Ürgen olan), "Boran'ı tanır mısın?" Dedim. O da, "Boran değil, Baran tanırım," diyerek cevap verdi. Bu başlığı da görünce belki o bahsi geçen 'Baran'sındır diye bir 'merhaba, ben Arslan kısaca Örs' demeyi istedim. | |
|
| |
Blaise Laxell Uçuş Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:42 pm | |
| Evet Deniz'in tanıdığı Baran'ım. Sana da merhaba Örs. =D | |
|
| |
Persephone Eliza Ogden Gezgin
Belirgin Özellikleri : Soğuk tavırları Mesaj Sayısı : 163 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 65
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:44 pm | |
| - Felicia Borgman demiş ki:
- Geçen gün Deniz'e(Ürgen olan), "Boran'ı tanır mısın?" Dedim. O da, "Boran değil, Baran tanırım," diyerek cevap verdi. Bu başlığı da görünce belki o bahsi geçen 'Baran'sındır diye bir 'merhaba, ben Arslan kısaca Örs' demeyi istedim.
ashagfshaf. İlkini tanımazsa hayatı kurtulur xD Ehhem. Ben de Aslı xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 9:48 pm | |
| Tanıştığıma memnun oldum Aslı.
| |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 10:09 pm | |
| | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 10:13 pm | |
| Hoşgeldin Baran, Ecem ben de. | |
|
| |
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 10:32 pm | |
| Hoşbuldum. Ecem, memnun oldum tanıştığıma. Sen facedeki Ecem'sin değil mi? Resimlerden tanıdım. Hoşbuldum.
| |
|
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 10:39 pm | |
| Oha, herkes hoşgeldin demiş ben kaldım bi. Neyse, hoşgeldin Baran. Bi' iki sitede falan filan tanıyorum seni, ünlülerini işte. Hmm, başka bişey kalmadı dimi? Ben niye kendimi tanıtır gibi yazdım bu yazıyı şimdi? Bu arada atlamadan edemedim, elanın söylediği reklam değil arda asdfg xD
Edit.
Abi harbi çok uzatmışım ben. Kısaca hoşgeldin siteye xD | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 10:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Baran. Salı Eyl. 07, 2010 11:12 pm | |
| Ahah, teşekkür ederim Kaan.
| |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 12:06 am | |
| Hı-hı. O Ecem olmaktayım. Ben de memnun oldum Baran. | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 9:46 pm | |
| Selam Baran. Hoşgeldin. Bende Ozan. Artiz'de diyebilirsin bana lakabım öyledir. İstanbu 17 yaşındayım. Tanıştığıma memnun oldum. Senle iyi kanki oluruz biz. Bırak sıkıcı biriyim ayaklarını rahat ol kardeşim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 9:47 pm | |
| Baran. Seninle Rp yapalım. Şöyle Abi kardeş salak Dess. in mekanına gidelim | |
|
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:25 pm | |
| Sensin o salak tağam mı? adasf. Gelebilirsiniz tabi ama Desslede eski sevgililer ahah. Venus'de gelsin Arda? adsaf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:37 pm | |
| He gelsin. Hatt öğrenciyi de çağıralım. Aynı anda 3 karakterle yaz. | |
|
| |
Irena Lyubochka Bitkibilim Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:40 pm | |
| Hoşgeldin Alperen ben. Tanıyorsundur yani belki duymuşsundur. Senin tam zıttınım diyebilirim acayip konuşkanımdır. gsagbdasafa | |
|
| |
Benjamin Hugh Hogwarts Müdür Yardımcısı & KSKS Profesörü
Belirgin Özellikleri : Negative *-* Nerden : Darkness Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 7
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:44 pm | |
| Baran beni kesinlikle tanıyorsundur hatırlatırım ABC. | |
|
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| Konu: Geri: Baran. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:46 pm | |
| Dess'le yazmam ki. adasfsaf. Ben kardeşlerin arasına girmiyim hem. Baran'la daha karar vermedik ki kurguya. Partner olur muyuz bi anlaşalım ona göre sokarım karakterimi ahaha. | |
|
| |
| Baran. | |
|