| Arsoncé. | |
|
+8J. M. Heath Laxell D'arcy Xenia McBriant Eloïse Lindström Freja Feodora Marchelle Scwalkesz Floja Feodora Desdemona Kælgrad Felicia Borgman 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Felicia Borgman Astronomi Profesörü
| Konu: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:08 pm | |
| İsmim Arslan, rpde Örs olarak bilinirim. Örsingen Straus diye de bir isim uydurmuşluğum da var. Normalde on altı yaşında gibi görünüyorum doksandörtlü olduğum için, fakat aralık doğumlu olduğum için on beş yaşında görünüyorum forumlarda. On beş buçuk diyip geçiyorum ben de, her neyse. İzmir'de yaşamaktayım. Buca ilçesi hatta. Takımını tutmam ama. On birinci sınıftayım. Sayısal öğrencisiyim. Hiç de tavsiye etmiyorum sayısalı. Kimya için fiziğe, matematiğe katlanıyorum. Dil bölümünü çok istedim, okulda yoktu ohh: Ama öss zamanında dil sınavına da girecem. Kimya mühendisi olmayı amaçlıyorum, gireceğim sınavlara göre de dilden uluslararası ilişkiler okumak da diğer amacım. Hayatımda benim için üç şey önemli olmuştur; arkadaşlarım, BEYONCÉ ve milkşeyk. Bu üçünden ikisini bilmeyen yoktur sanırım, ha? Ahahha. Desperate Housewives dizisini çok severim. Heroes, GG. Şimdiye kadar, on altı yıllık hayatımda en sevdiğim üç film: Just Like Heaven, Obsessed, Elizabeth: The Golden Age. Bir de miyobumdur. Miyop-astigmat. Bir buçuk sanırım numaraları, neyse lens kullanıyorum zaten. Hobilerime geçmeyi o kadar isterdim ki gitarı üç sene önce bıraktım. Çok sıkıcıydı. Bir başka hobim de tabii ki BEYONCÉ. Ona hayranım, aşığım, her şeyim, bitanem o. Büyüğümde ilk maaşımla onun konserine gitmeyi planlıyorum ohh: Hobimden ziyade bir sürü fobim vardır. Ahahaha. Yani ottan bktan korkarım gibi bir şey ahahah. Yükseklik, yalnızlık, böcekler, sessiz ortam*özellikle karanlıkta sessizken*, aslında bir de kaldırımı olmayan yollarda yürürken arabaların yanımdan geçmesinden de korkuyorum ahaah. Paranoyaklaştım bu konuda hatta. Duvara yapışıp yürüyesim geliyor. R&B ve Pop tarzı takılırım. Çoğunlukla da R&B. Bir de nedense Senfonik Metal hoşuma gider, biraz ama, çok abartmayalım. Ayrıca İspanyolca ve Portekizce'yi öğrenmeye çalışıyorum. İlk İngilizce öğrenmemi isteyen ailem de bu yüzden o iki dilin kursuna da göndermiyorlar. Ben de kendim öğrendim o dilleri internetten, televizyondan falan. Hatta öğrenirken diğer dillere de merak sardım. Her dilden en az bir kelime bilirim. Ve sonra da Örsçe*Örschen* diye bir dil yarattım kendime. Ayrıca sayısal öğrencisi olsam da dil sınıflarına misafir olarak çok giderim ahhahaha.
P.S. Beni tanıyan vardır sitede galiba, tanıyan yoksa da tam yeri tanımak için diyorum ahaha. | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:09 pm | |
| Açıklamanı baştan sona bilirim. Esra Ablayı ne kadar sevdiğinden dolayı. Ehm, tanışma fırsatım olmamıştı ama. Ben Ecem, memnum oldum Örs. xD Hoşgeldin. ^^ | |
|
| |
Floja Feodora IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:11 pm | |
| | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:14 pm | |
| Aaaa, hoşgeldiiin. Yaşasın dil derim ben de. :G Ayrıca ispanyolca raks, önümüzdeki ay başlicam, oley. *-* Artı, ben de İdil, memnun olduuuum ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:16 pm | |
| * Ecc. Evet tanışmamıştık. Esra İzmir'e geliyor, pazartesi buluşacaz ki ahahha. * Sónija ahahah. Burdaymışsın ne güzel. Tek değilim, oley! Jkljhlk. * İdil? İki tane İdil var benim bildiğim. Yüksel olan mı? Ayrıca evet, İspanyolca süper oğmaygadnnörs. | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:18 pm | |
| | |
|
| |
Freja Feodora V. Sınıf Slytherin & Slytherin Bina Başkanı
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Başına buyruk, sürtük, kibirli. Ah bide seksi. Nerden : In Venere Veritas Babe. Mesaj Sayısı : 121 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 35
| |
| |
Eloïse Lindström V. Sınıf Hufflepuff
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:23 pm | |
| Heyoo. Biz buluştuk ki. Hava atıyorum, evet. | |
|
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:26 pm | |
| * Tamam. Bol bol öperim onu ahahah. * Deniiiiiiz. Resimlerimizi de koyarım bir gün ahahahha.
En son Felicia Borgman tarafından Salı Eyl. 07, 2010 10:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:31 pm | |
| Öööööööörs memörs'ün sana hoşgeldinm diyoor *-* Prof olmuşsun oleeey beyonce gibi bi profa ihtiyacımız vardı haha | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:31 pm | |
| | |
|
| |
Persephone Eliza Ogden Gezgin
Belirgin Özellikleri : Soğuk tavırları Mesaj Sayısı : 163 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 65
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:38 pm | |
| * Memörs'e de Örs, 'hoş bulduk' der büyük bir kucaklama ile pişti olduğumuz tişörtü gözüne sokar ahahah. * Sana da Arda. Nikine baktım da bana sabah Mattéo Bernand Black'ten yazmıştın, feyste. Ahahah. * Mámaaaaaa *-* Sen burda mıydın annecik? | |
|
| |
Persephone Eliza Ogden Gezgin
Belirgin Özellikleri : Soğuk tavırları Mesaj Sayısı : 163 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 65
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:39 pm | |
| Burdaydım tabe *-* Oyy Beyoncé ... Hiç şaşırmamak Kimin oğlu | |
|
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:48 pm | |
| Ee, ama sen hani uzaklaşacaktın bir süreliğine. Feyste öyle demiştin. Hani telefon numaranı verecektin, özleyin beni diyordun falan O.o Noldu o? | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:50 pm | |
| Ama ama pişti olamayız hemen çıkar üstündekini Asdf. | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 9:53 pm | |
| | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 10:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 10:15 pm | |
| * Ne o? Ağlar mısın yine? Ahahahha. * Hoş bulduuuuk! Neslihan'mış memnun oldum. Ayrıca bu Neslihan'ın büyük anlamı var bende. Bana İngilizce'yi ilk sevdiren ve İngilizce'nin ne olduğunu öğreten yüce insandı o *-* Ah, ah taşınmışlar evlerinden. Her neredeyse çok selamlarımı söylüyorum kendisine. | |
|
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Salı Eyl. 07, 2010 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| |
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:37 pm | |
| Ozan... Memnun oldum ^^ Artiz deriz biz de o zaman ahhaha. | |
|
| |
Irena Lyubochka Bitkibilim Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Arsoncé. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:42 pm | |
| Memnun oldum bende Alperen. gasfsasa | |
|
| |
| Konu: Geri: Arsoncé. Çarş. Eyl. 08, 2010 11:53 pm | |
| Memnun oldum Alperen. ^^ İyi ya sitede var tanıdık bayağa. Sıkıntı çekmem ahahaha. | |
|
| |
Lysander Allison Sanatçı
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Popüler Nerden : Paris Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 08/09/10 Galleon : 2
| |
| |
| Arsoncé. | |
|