| Ctrl + V | |
|
+28Beatrice DeGarcia Marlayna Hawnsqué Venus Wheel Christopher Letinson Eleanor Mia Mathers Heaven Laxell Freja Lynxie Ritza Lycaon Hypnosé de Lioncourt Lester J. Claythorne Benjamin Hugh Daria Dratsheva Agnessa Wacniowski Alfredo Gardenzio Garrett Rosepery Dé Querin Floja Feodora Irena Lyubochka Feodora D'or Marseglia Lindström D'arcy Xenia McBriant Dementia Drosilla Leon Aaron D. Bravery Persephone Eliza Ogden Marchelle Scwalkesz Lexie Devereux Olymphe Fontayne J. M. Heath Laxell W. Theodore Woodcomb 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: Ctrl + V Paz Eyl. 12, 2010 6:09 pm | |
| | |
|
| |
Lexie Devereux V. Sınıf Slytherin
Nerden : Lyon. Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 33
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 1:39 am | |
| A tout le monde, a tout mes amis, je vous aime, je dois partir. These are the last words I'll ever speak and they'll set me free. Megadeth - A Tout Le Monde | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 2:22 am | |
| 1. AhmetSelcukk Herkes toplasın valizleri Davos'a yerleşiyoruz. Tayyip oraya gelmicek söz verdi. about 2 hours ago via web Retweeted by you and 100+ others 2. votkalimonn sinan erdem den bıldırıyorum son dakıka, .ılk perıyotta amerıka 58-42 önde. 44 minutes ago via TweetDeck Retweeted by you and 6 others 3. esmondee 1 Türk dünyaya bedel, 12 Dev Adam Amerika'ya bedel, ama Tayyip 70 milyona engel. about 1 hour ago via web Retweeted by you and 23 others | |
|
| |
Hypnosé de Lioncourt Hogwarts Bekçisi
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 3:40 am | |
| | |
|
| |
Dementia Drosilla IV. Sınıf Slytherin
Belirgin Özellikleri : inatçı. Nerden : finlandiya Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Ritza Lycaon V. Sınıf Ravenclaw
Rp Yaşı : 15. Belirgin Özellikleri : Sivri zekası. Nerden : Tımarhane. Mesaj Sayısı : 38 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 1
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : inatçı. Nerden : finlandiya Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 07/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 7:16 pm | |
| andynin nesi varda bi şarkı vardı hatırlar mısınız? paytak paytak sağaa ve paytak paytak sola! bence o şarkıyı düşünüyodum :O **haaa peki ozamna | |
|
| |
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 7:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 7:46 pm | |
| kedikedi ahaha bence de | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: Ctrl + V Ptsi Eyl. 13, 2010 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Freja Lynxie V. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Ctrl + V Salı Eyl. 14, 2010 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Heaven Laxell Bakanlık Müsteşarı
| Konu: Geri: Ctrl + V Salı Eyl. 14, 2010 8:12 pm | |
| Gossip.Girl.S04E01.720p.HDTV
altyazı ayarlamaya çalışmak asdf. | |
|
| |
Eleanor Mia Mathers IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Ctrl + V Salı Eyl. 14, 2010 8:18 pm | |
| top oynaya oynaya ..tübe tübe
ardanın autto mesajına karşılık vermiştim. sonra yeniden aynı şeyi söledim falan. : | |
|
| |
Christopher Letinson Gelecek Postası Muhabiri
Rp Yaşı : 22 Belirgin Özellikleri : Sempatik Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 16/09/10 Galleon : 6
| Konu: Geri: Ctrl + V Perş. Eyl. 16, 2010 8:55 pm | |
| Soğuk kış günlerinde kapıdan içeriye adım attığınız anda şekerlerin sıcaklığı karşılar sizi. Dükkanın her köşesine yayılmış tezgahlar ve rafların üstü binlerce çeşit şekerleme ile doludur. Kapıdan girdiğinizde sağ tarafınızda ilginç lezzetlerle dolu onlarca şekerleme bulunur. Dükkanın tam ortasındaki çikolata çeşmesi ise kokusu ile müşterileri kendilerinden geçirir. Biraz ilerlediğinizde Bertie Bott'un binbir çeşit şekerlemelerinin durduğu büyük bir varil görürsünüz. Varilin sağ tarafında ise Fışırdayan Vızvız ve Asit poplarla dolu kocaman bir raf. Balyumruğun şeker kokan sıcaklığı sizi sarmalıyor. İyi alışverişler!
Dükkanımı betimlemişim. | |
|
| |
Venus Wheel St. Mungo Şifacısı
Rp Yaşı : 23. Belirgin Özellikleri : Değişken ruh halleri. Nerden : Dead Lovers Lane. Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 10
| |
| |
| Konu: Geri: Ctrl + V Perş. Eyl. 16, 2010 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Marlayna Hawnsqué Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Kibirli. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 13/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: Ctrl + V Perş. Eyl. 16, 2010 9:19 pm | |
| | |
|
| |
Beatrice DeGarcia V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Garip bir Gry. olduğu kesin Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 16/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: Ctrl + V Cuma Eyl. 17, 2010 8:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ctrl + V Cuma Eyl. 17, 2010 8:53 pm | |
| 2010 3.EK YEDEK KAYIT DÖNEMİNDE YEDEK OLARAK KAZANDIĞINIZ OKULA KAYIT HAKKI KAZANAMADINIZ. Anlatımına ben bunun. Kazandım tamam mı? | |
|
| |
Lester J. Claythorne IV. Sınıf Hufflepuff
Rp Yaşı : 14 Belirgin Özellikleri : Hastalık hastası, tipik Hafılpaf Özel Yetenek : bütün ilaçları, sağlık iksirlerini, temizleme büyülerini bilir :F Nerden : in the land of the morning star Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 21
| Konu: Geri: Ctrl + V C.tesi Eyl. 18, 2010 6:46 am | |
| m
Harf basmıyor da klavyede doğru düzgün, her seferinde m harfi gelse CTRL V yapıyorum. T_T | |
|
| |
Beatrice DeGarcia V. Sınıf Gryffındor
Rp Yaşı : 15 Belirgin Özellikleri : Garip bir Gry. olduğu kesin Mesaj Sayısı : 35 Kayıt tarihi : 16/09/10 Galleon : 0
| Konu: Geri: Ctrl + V C.tesi Eyl. 18, 2010 7:01 am | |
| | |
|
| |
Agnessa Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Belirgin Özellikleri : Belli etmese de kinci biri, açık açık kavga etmez ama mutlaka kızdığı kişiye dersini verir. Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 30
| Konu: Geri: Ctrl + V C.tesi Eyl. 18, 2010 5:47 pm | |
| | |
|
| |
Agnieszka Wacniowski V. Sınıf Ravenclaw
Nerden : sılanın yanından. Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 04/09/10 Galleon : 46
| Konu: Geri: Ctrl + V C.tesi Eyl. 18, 2010 9:08 pm | |
| Onu öptüğündeki hissettiği şey çok başkaydı. Tarif edilemez bir zevkti, suçlu bir zevk. Dudağını Viorith'in dudağına değdirdiğinde kendinden geçmişti. Bu onun için çok değişik bir duyguydu. Şoka girmişti adeta, hiç birini bu kadar arzulamamıştı hayatında. Viorith'in de şokta olduğu kesindi. Viorith dudaklarını Dvorah'tan ayırdıktan sonra konuşmaya çalıştı buruk bir sesle. Biraz duraksadıktan sonra kendine gelip konuştu. “Ben de Vorah. Seninle burada buluşmak kötü bir fikirdi galiba. Yani, tehlikedesin işte. Çok endişelendim. Üzgünüm canım.” Viorith'i üzdüğü için üzülmüştü Dvorah. Viorith onun için endişelenmişti bu Dvorah'ı sevdiğinin bir belirtisiydi. Dvorah sevinmişti belli etmese bile. Onu gerçekten seven birisi vardı. Elini Viorith'in omzuna götürdü ve fısıldayarak konuştu. "Önemli değil Viorith. Seni görmek için... Değer." Viorith mutlu olduğu yüzünden okunabiliyordu. Viorith'in cezbedici kokusu Dvorah'ı kendinden geçiriyordu. Oha yazdığım repeyi Sılaya gösteriyodum. fhsalşfsa | |
|
| |
Catherine du Marchand Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı
Rp Yaşı : 24 Belirgin Özellikleri : Lüks düşkünü, otorite sahibi, elit bir kadın o. Nerden : Nice, France. Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 15/09/10 Galleon : 2
| Konu: Geri: Ctrl + V C.tesi Eyl. 18, 2010 9:47 pm | |
| Sevim'e iconcan göndermek <3 | |
|
| |
Marchelle Scwalkesz V. Sınıf Ravenclaw & Ravenclaw Bina Başkanı
| Konu: Geri: Ctrl + V C.tesi Eyl. 18, 2010 11:26 pm | |
| t
t harfi olmayan laptopa kaldım, ağliçam asdfg. | |
|
| |
| Ctrl + V | |
|