| "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar | |
|
+2D'arcy Xenia McBriant J. M. Heath Laxell 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
J. M. Heath Laxell Hogwarts Müdürü & Biçim Değiştirme Profesörü & Yönetici
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 2:31 am | |
| Düşünceleriniz bizim için önemli... | |
|
| |
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 2:44 am | |
| hepsini okudum baştan sona ve gerçekten çok güzel kurgulanmış ve anlatım mükemmel. 4 farklı tılsım 4 farklı kudret hepsi birleşince falan falan diyince aklıma 4 element geldi ateş, su, hava, toprak =D ordanda aklıma avatar.
Herneyse gerçekten zevkle okudum.
En son D'arcy Xenia McBriant tarafından Salı Eyl. 07, 2010 2:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
W. Theodore Woodcomb Sihir Bakanı & Yönetici
Rp Yaşı : 30 Belirgin Özellikleri : Otoriter Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Londra Mesaj Sayısı : 361 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 208
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 2:45 am | |
| | |
|
| |
Feodora D'or Hogwarts Müdür Yard. & Sihir Tarihi Prof. & Ravenclaw Bina Sor. & Yönetici
Rp Yaşı : 25 Belirgin Özellikleri : Disiplinli, Özgüveni tam, Asabi Özel Yetenek : Zihinbendar & Zihinfendar Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 03/09/10 Galleon : 191
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 2:46 am | |
| Teşekkürler beğendiğinize sevindim (: | |
|
| |
D'arcy Xenia McBriant Kehanet Profesörü
Belirgin Özellikleri : Belirsizlik *-* Nerden : Aslında ben burda yokum - bu fizik Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 06/09/10 Galleon : 94
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 2:48 am | |
| Gerçekten çok hoşuma gitti ve bittiğinde "ne yani bitti mi" pozisyonuna geldim. Şimdiki gençliğin tabiriyle "Oha falan oldum" =) elinize, düşünceniza sağlık ^^ | |
|
| |
Desdemona Kælgrad Nemesis Barı Sahibesi
Rp Yaşı : 21. Belirgin Özellikleri : Uyuşturucu bağımlısı bir manyak. Birazda sürtük sanırım. Nerden : In Venere Veritas Babe 2. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 05/09/10 Galleon : 52
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 2:51 am | |
| Kesinlikle harika. Bu sayede tılsımları ve olacakları merak etmemek elimde değil. Baştan aşağı gerçekten harika bir kurgu olmuş. Diğer bölümleri merakla bekleyeceğime eminim. Harikasınız. ^^ | |
|
| |
Belirgin Özellikleri : Zeki ,güçlü ve yakışıklı. Üstelik oldukça da değişken ;) Özel Yetenek : Metamorfmagus Nerden : Fransa Mesaj Sayısı : 416 Kayıt tarihi : 02/09/10 Galleon : 355
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 2:53 am | |
| Teşekkür ederiz. Merak edin diye kurguladık... | |
|
| |
Lucas Nicolas Pegatris IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 4:35 am | |
| Yabancı Dizilerin - özellikleri dramaların - Pilot isimli birinci bölümleri olur ya... Bu bölümler heyecan dolu başlar ve karakterin çarpıcı geçmişini bir anda yansıtır genelde. Sonrası için merak tohumları eker izleyicilere. Tıpkı o Pilot bölümler gibi kurguyu okuyanın içine merak tohumları serpmişsiniz ve öylesine hoş bir anlatımla süslemişsiniz ki...
Kısacası ellerinize sağlık ve daha yolun başında sizlerle katıldığım için mutluyum
Nice güzel kurgularla hep beraber imza atmanız ve atmamız dileğiyle... ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar Salı Eyl. 07, 2010 4:36 am | |
| Zaten bu her şeyin başlangıcı. Karanlık *** nin ortaya çıkması gibi bir şey... | |
|
| |
| "Kutsal Takdim Bölüm 1 : Beklenmeyen" Hakkında Yorumlar | |
|